Cu cine s-a iubit nebuneşte Andra înainte de a se căsători. Imaginile pe care Cătălin Măruţă nu le-ar dori să le vadă

Cu patru ani înainte de a deveni doamna Măruță, povestea de dragoste a Andrei se desfășura pe alte căi, cu un alt bărbat. Cu toate că acea relație a luat sfârșit brusc, detaliile intime au devenit subiect de interes în mediul online și au captivat atenția fanilor curioși să afle mai multe despre trecutul romantic al artistei.

Andra, cunoscută drept una dintre cele mai îndrăgite personalități din industria muzicală românească, se apropie cu pași rapizi de aniversarea vârstei de 38 de ani, programată pentru 23 august. Vocea sa puternică și talentul incontestabil au adunat o bază impresionantă de fani, fapt evident în momentul în care a susținut un concert monumental la celebrul stadion Wembley. Spectacolul a fost sold-out, iar peste 12.000 de români au cântat alături de ea într-o armonie uimitoare.

Trecutul său muzical și personal este la fel de interesant și bogat în realizări. Încă de la o vârstă fragedă, Andra a fost familiarizată cu lumina reflectoarelor, debutând la vârsta de doar 7 ani în emisiunea de succes “Tip Top, Minitop”. Cu sprijinul tatălui său, care i-a fost nu doar ghid, ci și manager, a explorat drumul muzicii și al spectacolului.

În urma anilor de muncă și pasiune dedicată industriei muzicale, Andra și-a consolidat poziția în domeniu, câștigând recunoaștere prin participări la concursuri și lansări de single-uri de succes, precum cel intitulat „În noapte mă trezesc”. Evoluția sa profesională a fost susținută de apariții televizate și piese care au urcat rapid în topuri.

În timp ce își construia o carieră solidă, Andra nu a fost străină de experiențele romantice. Printre acestea, una dintre cele mai notabile a avut loc cu patru ani înainte de căsătorie, când inima sa a fost prinsă în mrejele unui membru al unei trupe populare a acelui timp, Groove, cunoscut sub numele de Dragoș Caploiu.

Despărțirea lor în septembrie 2005, cu doar câteva zile înainte ca Andra să urce pe scena “Cerbului de Aur”, a fost o surpriză pentru mulți, mai ales pentru fanii care îi susțineau relația. Conform unor surse apropiate, separarea lor nu a fost provocată de infidelitate sau conflicte grave, ci de decizia lor de a merge pe căi separate, păstrându-și totuși respectul reciproc.

După această experiență, Andra avea să-și continue drumul în industria muzicală și să-și întemeieze o familie alături de Cătălin Măruță, în 2008. Astăzi, după 16 ani de căsnicie și două minunate copii, David și Eva, cei doi formează un cuplu solid și inspirațional pentru mulți.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤