Cu El L-A Inselat Pe Printul Philip, Ba Chiar Ar Fi Facut Si Un Copil

Cine a fost am..antul Reginei Elisabeta a II-a? Este o intrebare care vine ca o surpriza pentru multi.
Nu doar Printul Philip ar fi avut niste relatii extraconjugale pasionale, cu toate ca el a
pierdut totusi sirul ama..ntelor. In cazul sotiei sale, ar fi fost vorba despre un barbat cu care a avut o relatie timp de multi ani.
Mariajul Reginei Elisabeta a fost intotdeauna subiect de barfa in toata lumea. Aceasta a stiut mereu de am…antlacurile sotului, dar nu a renuntat niciodata la el si a lu…ptat mereu pentru a avea familie intreaga.
Ceea ce era mai putin stiut pana acum a fost ca pana si suveranei i-au cam fugit ochii dupa un personaj care se tot perinda prin preajma Familiei Regale a Marii Britanii.
Mai mult decat atat, gurile rele sustin ca ar fi avut o aventura care a durat multi ani. Despre cine era vorba si cine era barbatul care i-a atras atentia acesteia?
Flirturile, relatiile de scurta durata si aventurile am…oroase ale Printului Philip nu mai socheaza deja pe nimeni.
Mult mai putin comentat a fost o slabiciune pe care o avea Regina Elisabeta pentru un barbat care a fost in preajma ei o lunga perioada de timp.
Mai exact, e vorba despre un prieten din copilarie – Lordul ‘Porchie’ Porchester, managerul de curse de cai al suveranei, un barbat cu care putea sa-si impartaseasca pasiunea.
Mai mult decat atat, cei doi erau atat de apropiati incat Lordul era printre putinii oameni care o puteau contacta direct pe Regina, nu prin secretarii ei.
Legatura dintre acestia a fost privita mereu suspicios de catre opinia publica, dar cu toate astea Familia Regala a ignorat total barfele. Totusi, cel care nu a ignorat niciun gest si nicio privire a fost insusi Printul Philip.
Mergand pe premisa “ho..tul striga ho..tul”, sotul Reginei era deranjat, iar totul a devenit mai intens cand s-a speculat ca el ar fi, de fapt, tatal celui de-al doilea nascut al lui, Printul Andrew
Una din fostele doamne de companie ale Lordului a declarat la un moment dat ca suverana chiar il gasea atragator pe acesta.
Cei doi au ramas prieteni buni pana cand Lordul s-a sti…ns din viata in anul 2001, in urma unui a…tac de co//rd. Regina a incalcat atunci protocolul regal si a participat la inmor/..man..tarea lui privata.
➦ CITEȘTE ȘI... ➤