Culiță Sterp, din nou pe mâinile medicilor după experiența Survivor România! Cum arată implantul lui de păr

Culiță Sterp a apelat la ajutorul medicilor înainte de a pleca la Survivor România, însă Faimosul nu a respectat instrucțiunile oferite de specialiști. Astfel, fostul concurent și-a făcut, din nou, implant de păr.

Culiță Sterp, din nou pe mâinile medicilor după experiența Survivor România
După ce a fost eliminat de la Survivor România, Culiță Sterp a luat decizia de a merge, din nou, la doctor pentru a-și recăpăta podoaba capilară pierdută în Republica Dominicană.

Chiar dacă inițial medicii l-au sfătuit pe artist să urmeze anumiți pași, Faimosul nu a avut cum să facă acest lucru cât timp a participat la Survivor România.

Culiță Sterp a postat pe contul personal de Instagram metoda pe care a ales-o pentru a-și recâștiga părul și a fi un om complet mulțumit de aspectul fizic.

„La 7 luni de la transplantul de păr, Culiță Sterp a ajuns la clinică pentru tratamentul cu PRP. Din păcate, condițiile de la Survivor nu i-au permis o igienă strictă și rutina recomandată de medic”, scrie pe InstaStory, acolo unde Culiță Sterp este activ întotdeauna pentru a-și ține fanii la curent cu noutățile din viața lui.
O altă vedetă din showbiz a dorit să apeleze la implantul de păr și a reușit să facă acest lucru fără prea mari dureri, însă cu mult timp de așteptare.

„Mi-am făcut implant de păr şi sunt mulţumit de această decizie. A fost o experienţă foarte uşor de suportat, practic am aşteptat să treacă orele şi medicul să-şi termine treaba.

A fost mai degrabă o probă de răbdare decât o intervenţie chirurgicală.Rămăsesem ultimul din showbiz care încă nu făcuse asta”, a spus Cătălin Măruță.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤