Culiță Sterp Și-A Văzut Nepoata Pentru Prima Oară După Eliminarea De La Survivor România

Culiță Sterp și-a revăzut întreaga familie după eliminarea de la Survivor România. Cel mai emoționant moment a fost când și-a ținut nepoțica în brațe.

Culiță Sterp a revenit de la Survivor România și la aeroport s-a întâlnit cu fratele său, dar și cu mama Geta. Atunci când i-a văzut, Faimosul a izbucnit în plâns.

Ulterior, fostul concurent a mers acasă unde a întâlnit-o pentru prima oară pe nepoțica lui și din nou i-au dat lacrimile de fericire.
Culiță Sterp și-a văzut nepoata pentru prima oară după eliminarea de la Survivor România

Culiță Sterp s-a întors extrem de entuziasmat din Republica Dominicană, având în vedere că și-a revăzut iubita care urmează să-i aducă pe lume băiețelul, dar și restul familiei.

De asemenea, Faimosul a văzut-o pentru prima oară pe nepoțica sa, iar lacrimile de fericire au început să-i curgă pe obraz, semn că a fost mai emoționat ca oricând.

„ Vai, ce frumos ești! Săracul, chiar ai slăbit mult… Hai să vezi ce avem aici!”, i-a spus mama Geta.

„ Vai, nu cred! Cine e aici?! Vin-o încoace! Îmi vine să plâng. Ce mare e! O să am și eu un d-ăsta mic”, a spus Culiță atunci când și-a văzut nepoțica.

„ O să fii și tu tată în curând!”, a spus și sora Faimosului.

Ileana Sterp a născut chiar în Sâmbăta Mare o fetiță perfectă sănătoasă, însă durerile au fost extraordinar de mari.

„ Am născut natural o fetiță de 4 kilograme 200. Cum vă spuneam, a fost o noapte foarte grea, plină de dureri.

Simțeam la un moment dat că nu mai pot, dar știam că Dumnezeu mă ajută să mai pot un pic.Iar când m-au pus pe masă să nasc, a fost foarte greu, strigam și zbieram încontinuu că nu mai pot, dar Dumnezeu a fost acolo lângă mine și m-a ajutat să duc la capăt. Suntem

➦ CITEȘTE ȘI... ➤