Culiță Sterp va fi tată de gemeni! Iubita artistului s-a dat de gol pe internet

Culiță Sterp va fi tată de gemeni! Iubita artistului s-a dat de gol pe internet 1
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artistul Culiță Sterp urmează să devină tătic pentru prima dată. Acesta a plecat în aventura din Republica Dominicană de la Survivor, iar acasă, graviduță, îl așteaptă iubita lui, Daniela Iliescu. Zilele trecute, Daniela s-a dat de gol că va aduce pe lume gemeni.

Mai în glumă, mai în serios, Daniela Iliescu s-a dat de gol pe internet că va aduce pe lume gemeni. Într-un interviu acordat chiar din casa iubitului său, acolo unde se afla alături de toată familia lui Culiță, cu care se înțelege foarte bine, Daniela a spus că va avea gemeni, unul va fi al ei, iar pe celălalt i-l va da Getei, mamei artistului.

Însă, surpriză! La un moment dat, Iancu Sterp, fratele lui Culiță, a mărturisit că acesta va fi tătic de tripleți, iar acesta a fost momentul în care Daniela a vorbit despre gemeni.

„Ne-am strâns și noi aici în familie, cu cumnata, cu mama Geta, cu sora, cu ălălalt cumnat, așteptăm să înceapă Survivor România și vreau să vă zic că… Daniela o să aibă tripleți”, a dezvăluit Iancu.

„Nu, gemeni! Unu-i al meu și unu-i al Getei!”, a adăugat imediat iubita lui Culiță Sterp , Daniela Iliescu, însărcinată în al doilea trimestru.

Cum a reacționat Carmen de la Sălciua, după ce a aflat că fostul său soț va deveni tată
Culiță Sterp a dat vestea cea mare la televizor! În timpul competiției Survivor România, cântărețul a dezvălut că el și iubita lui vor deveni părinți în câteva luni. Cum a reacționat fosta lui parteneră Carmen de la Sălciua?

Carmen de la Sălciua i-a urat numai de bine fostului său soț și familiei lui. Cei doi au avut o relație extrem de controversată, având o dragoste cu năbădăi timp de câțiva ani.

„Doamne ajută să vină pe lume sănătos! Mă bucur pentru el! Să prețuiască toate astea! Noi doi suntem de mult pe drumuri diferite. A fost greu, au existat după divorț și tentative de împăcare, dar nu a mai funcționat! Mă bucur că acum lucrurile s-au așezat în viața lui și îi doresc bine! Să fie fericit! Are o femeie frumoasă alături și vine și un omuleț”, a transmis Carmen de la Sălciua.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤