Cum a aflat soțul Vlăduței Lupău că va deveni tată pentru a doua oară. Artista a dat TOT din casă!

Vlăduța Lupău și Adi Rus alcătuiesc un parteneriat de viață admirat și apreciat la nivel național, împlinind patru ani de la căsătorie. Istoria lor a fost mereu un exemplu de soliditate și armonie pentru cei din jurul lor. În prezent, artista se află într-o dulce așteptare, fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil, o veste care a adus bucurie nu doar în sânul familiei lor, ci și în inimile fanilor devotați. Iată cum s-a desfășurat momentul când Adi Rus a primit vestea minunată că Vlăduța este însărcinată cu cel de-al doilea copil!

Vlăduța Lupău, în vârstă de 33 de ani, și Adi Rus, în vârstă de 30 de ani, sunt un cuplu îndrăgit și respectat în comunitatea românească. Deși s-au cunoscut de mai mult timp, relația lor a devenit serioasă abia după ce au trecut peste relațiile lor anterioare. Atracția lor reciprocă i-a adus împreună, inițial conectând prin intermediul platformelor online, unde au descoperit că au multe în comun și se completează perfect.

Cum a primit Adi Rus vestea că va deveni din nou tată
Cei doi s-au căsătorit în anul 2019, iar acum aproape doi ani au devenit părinți pentru prima dată, aducând pe lume fiul lor, Iair. Acum, Vlăduța Lupău se bucură din nou de minunea sarcinii. Într-un interviu acordat publicației Viva, celebra artistă a povestit cum și-a împărtășit soțul bucuria sosirii unui nou membru în familie, împărtășind emoția și fericirea acestui nou capitol din viața lor.

Chiar dacă și-ar fi dorit să pregătească o surpriză specială pentru a-și anunța familia despre cea de-a doua sarcină, planurile lor nu s-au materializat așa cum și-ar fi dorit Vlăduța Lupău. Ea a mărturisit că a fost o surpriză pentru amândoi atunci când Adi a mers să cumpere testul de sarcină și rezultatul a fost pozitiv. Momentul a fost unul plin de emoție și bucurie, confirmând astfel sosirea unui nou membru în familia lor.

“El a fost întotdeauna un familist convins, iar după venirea lui Iair, obsesia lui pentru familie a crescut. Nu cred că se poate să fie mai dedicat! Este foarte grijuliu și responsabil cu noi toți,” a dezvăluit Vlăduța Lupău pentru Viva.

Atunci când au împărtășit vestea cu fiul lor, Iair, au fost profund emoționați de entuziasmul și bucuria lui la gândul că va avea un frățior sau o surioară. Privindu-l pe micuțul lor, au realizat cât de mult așteaptă el să devină un frate mai mare și să împărtășească bucuria adusă de un nou membru în familia lor.

“Reacția lui a fost cu adevărat specială, mai ales că este încă mic. Avea doar un an și două luni când i-am spus că mama are un bebe în burtică. Se uita, își punea mâna pe burtică și râdea… lucru care confirmă că a înțeles și mereu spunea «bebe mamă». Într-un fel, le-a dezvăluit știrea câtorva membri apropiati ai familiei,” a adăugat vedeta pentru aceeași publicație.

Totodată, Vlăduța Lupău a dezvăluit că Iair așteaptă cu nerăbdare sosirea noului membru al familiei și își roagă cu drag micul frățior sau surioara care urmează să se alăture familiei lor.

“Iair a înțeles deja că vine un frățior sau o surioară, și îi sărută burtica seara, când spunem rugăciunile. Întotdeauna ne rugăm ca Dumnezeu să aibă grijă de bebe și, după ce ne dorim noapte bună, el vine singur să-și sărute burtica, fără să îi spunem niciodată. Mă bucur să-l văd făcând asta, dar, de fiecare dată când sărută burtica, spune mereu «bebe nanana», adică să îl batem! (râde) Știu că va fi o perioadă dificilă pentru el, dar sper că va înțelege și îl va iubi, iar noi vom face tot posibilul să nu existe momente care să îl facă să simtă gelozia. El nu trebuie să simtă nicio diferență în afecțiune, și cred că totul va merge bine,” a mai adăugat vedeta.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤