Cum a apărut Andra Măruță azi-noapte, la ora 5:18, pe Aeroportul din Iași. Oamenii și-au dat coate când au văzut-o îmbrăcată așa

Recent, Andra s-a întors dintr-o bine meritată vacanță, pe care a petrecut-o alături de copii și de soț, în Italia. Cum a ajuns în România, vedeta a și trecut la treabă. Aceasta a susținut un concert la Iași, iar după reprezentație a avut o apariție surprinzătoare chiar pe aeroport. Fanii nu au mai văzut-o așa.

Seara trecută Andra a susținut un concert de zile mari la Iași.

Cântăreața a susținut un show complet, iar alături de band-ul său a ridicat atmosfera. După o noapte de cântat, la prima oră a dimineții, Andra a pornit spre București. Aceasta s-a fotografiat în aeroportul din Iași, iar fanii nu au mai văzut-o așa. După ce a terminat concertul și a dat jos rochia de seară, Andra s-a îmbrăcat în ceva mai comod și potrivit pentru drum. Aceasta s-a fotografiat purtând un hoodie negru, cu gluga în cap și cu masca de protecție pe față.

Fanii au fost surprinși să o vadă pe artistă așa, având în vedere că s-au obișnuit cu un stil mai glamorous din partea ei.

Cu toate acestea internauții au apreciat schimbare și felul în care Andra s-a „camuflat”. Zilele trecut în familia Andrei a fost dublu motiv de sărbătoare. Vedeta și-a serbat ziua de naștere, dar a și aniversat 13 ani de căsătorie. Cele două evenimente au fost sărbătorite la Roma, în Italia, acolo unde Andrea a fost cu toată familia. „Am început să primesc foarte multe mesaje și am primit cadoul de la copilașii mei. Am fost foarte bucuroasă și emoționată și vă mulțumesc din suflet. Nu știu când au trecut anii ăștia, dar au trecut foarte frumos, alături de oameni minunați care sunt alături de mine mereu. Vă pup și vă iubesc pe toți! Vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care le primesc.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤