Cum a reacționat Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, când a aflat că bucătarul revine la…

Cătălin Scărlătescu se simte ca acasă pe platourile de filmare ale emisiunii MasterChef România, după o pauză de un an departe de televiziune. La finalul primei zile pe set, chef Scărlătescu a împărtășit cum a perceput această perioadă și cum a fost reacția iubitei sale, actrița Doina Teodoru, la vestea întoarcerii lui la Pro TV. De asemenea, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit ce prepară pentru partenera sa și cum este impresionat de mâncărurile pregătite de Doina.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au revenit la MasterChef România după 12 ani, fiind locul unde s-au cunoscut inițial. Cei trei chefi au povestit în exclusivitate pentru Unica.ro cum au fost primiți de cei dragi la aflarea veștii că revin la Pro TV și detalii despre rutina zilnică a unui chef MasterChef, precum și despre prima zi de filmare.

„Întoarcerea la platoul MasterChef a fost mai mult decât binevenită. Mă simt ca acasă. A fost o perioadă spectaculoasă de pauză, dar acum sunt gata să repornesc cu energie și entuziasm”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Unica.ro.

Actrița Doina Teodoru, partenera lui Scărlătescu de trei ani, a fost surprinsă plăcut când a aflat că bucătarul se întoarce la MasterChef.

„Când i-am spus Doinei, a fost puțin șocată. Însă a fost o bucurie imensă pentru amândoi, ținând cont de legătura noastră cu acest show. Nu cred că există cineva care să nu se bucure de întoarcerea noastră la MasterChef. Este locul de unde totul a început pentru noi”, a adăugat el.

În ceea ce privește bucătăria de acasă, Cătălin Scărlătescu este inventiv în a satisface preferințele culinare ale iubitei sale.

„Doina este vegetariană, dar îi place peștele, în special Ceviche. Așa că gătitul pentru ea este o provocare plăcută și simplă pentru mine”, a explicat chef-ul.

În timp ce Doina nu ratează ocazia de a găti, colaborarea lor în bucătărie este rară, dar apreciată de amândoi.

„Mai rar gătim împreună, dar fiecare dintre noi are momentele sale în bucătărie. Doina este foarte talentată și mă impresionează mereu cu salatele ei spectaculoase”, a spus Scărlătescu.

Astfel, revenirea la MasterChef România este pentru Cătălin Scărlătescu și o oportunitate de a împărtăși bucuria gătitului și a experienței culinare, atât în studio, cât și acasă.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤