Cum a reacționat Margherita

Margherita din Clejani, fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani, este implicată într-un nou scandal, după ce fratele ei, Fulgy, l-a acuzat pe Dan Bursuc că ar fi vi…olat-o pe când aceasta avea doar 13-14 ani.

Marți, Dan Bursuc a avut o scurtă reacție în ceea ce privește acuzațiile lui Fulgy, dar Margherita își vede nestingherită de viață, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, scrie Cancan.

Faptul că este implicată într-un nou scandal pare să nu o afecteze prea tare pe fata Clejanilor. Deși mulți s-ar fi așteptat ca ea să ia atitudine și să confirme sau să infirme afirmațiile fratelui său, Margherita își vede liniștită de viață și petrece fără să pară prea afectată de problemele care s-au abătut în ultima vreme asupra familiei sale, după cum se poate vedea în postările sale din ultimele zile de pe rețelele de socializare.

Dan Fulgeraș Manole, cunoscut ca Fulgy, l-a ac…uzat în urmă cu câteva zile pe cunoscutul impresat că i-ar fi vi…olat sora, pe Margherita. Totul s-ar fi întâmplat în perioada în care tânăra nu avea mai mult de 13-14 ani.

Fulgy spune că părinții săi știau despre presupusul viol, dar au decis să ignore situația.

„Dacă duc până la capăt ce am de spus, mulți milionari ai României ajung la pu…șcărie cu sentințe de peste 25 de ani, tatăl meu, împreună cu colaboratorii lui ajung la pu…șcărie și sora mea câștigă 5-6 milioane de euro, ca vic..timă. Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea, minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut?

Mă, să mo…ară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a vi…olat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva când am fost dus la Lipatti și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui sor-mea”, a spus Fulgy.

Deși este cunoscut pentru relația sa bună cu presa, Dan Bursuc nu a fost foarte darnic în declarații în legătură cu acuzațiile pe care i le aduce Fulgy.

Impresarul a preferat să facă o declarație foarte scurtă și simplă în legătură cu acuzațiile care îi sunt aduse, iar apoi le-a închis telefonul jurnaliștilor care l-au contactat.

Cel mai probabil, deranjat de postura în care se află, Dan Bursuc a preferat să nu dezvolte mai mult acest subiect.

„E un pră..jit și un terminat, nu am de ce să comentez ce zice”, a declarat Dan Bursuc despre Fulgy.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤