Cum arată centrul construit Mihai Neşu? Întregul complexul a fost gata în 3 ani.

Deși Mihai Neșu este celebru în toată țara, puțini au avut ocazia să vadă cu adevărat ce a realizat fostul fotbalist în ultimii trei ani. El a împlinit un vis imens, construind un centru dedicat persoanelor cu dizabilități. Întregul proiect a fost finalizat într-un interval de trei ani, după eforturi remarcabile. Acum, Neșu, fostul atlet de performanță, se pregătește să ia o pauză binemeritată pentru a se bucura de rezultatele impresionante ale muncii sale.

Mihai Neșu nu este remarcat doar pentru cariera sa strălucitoare în fotbal, înainte de tragicul accident care l-a privat de mobilitate, ci și pentru numeroasele sale inițiative. Printre acestea se numără și construcția centrului dedicat persoanelor cu nevoi speciale, proiect realizat în parteneriat cu fundația sa. Munca asiduă și sacrificiile au fost elementele de bază ale acestui efort care a durat aproape trei ani.

Pe lângă pasiunea sa pentru sport, Mihai Neșu nutrește un interes profund pentru domeniul construcțiilor. Recent, el a fost gazda unui tur al centrului pentru persoanele cu dizabilități, considerându-l una dintre cele mai semnificative realizări personale. Iată cum se prezintă munca titană depusă de fostul fotbalist!

În altă ordine de idei, un șofer începător din Timișoara a furnizat o mărturie zguduitoare despre tragedia care a dus la moartea lui Moni, la doar 17 ani: „Nu viteza era problema, ci 115-120 km/h era limita maximă”.

Pe de altă parte, fastul și extravaganta au dominat parastasul organizat de Alex Dobrescu la 40 de zile de la incinerarea mamei sale. Șampanii Veuve Clicquot, friptura de miel și… “Am cauzat pagube clubului!”

Care este aspectul centrului construit de fundația lui Mihai Neșu?
Fostul fotbalist a reușit să ridice un complex cu adevărat remarcabil, dedicat exclusiv persoanelor care necesită locuințe adaptate cerințelor lor speciale. Construcția a durat trei ani. În prezent, intenționează să-și acorde o mică pauză de la eforturile sale și să se bucure de frumusețea din jurul său, dat fiind că a avut puține momente de odihnă în această perioadă.

Conform afirmațiilor lui Mihai Neșu, dorința sa este acum să-și petreacă un timp prețios alături de familie și să se bucure pe deplin de fructul muncii sale. Fostul sportiv recunoaște că este provocator să fii mereu prezent pe șantier.

„Îmi doresc o mică pauză, pentru a savura roadele muncii noastre. Pasunea pentru construcții și creație rămâne, însă nu este ușor să fii mereu în mijlocul lucrărilor, cu mintea mereu la proiecte. Așa că am reușit să petrec, în medie, trei, patru ore pe zi acolo”, a dezvăluit Mihai Neșu în cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤