Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie, la 40 de ani. Fanii au pus-o imediat la zid: ”Nu ți-e rușine?!”

Cristina Șișcanu se află în prezent în Grecia, unde se relaxează alături de familia sa în cadrul vacanței. În mod deschis, soția lui Mădălin Ionescu își împărtășește experiența cu urmăritorii ei online, oferind o privire în atmosfera din timpul escapadei lor. Această prezentare include și o ipostază neobișnuită pentru fanii săi. Descoperă cum arată Cristina Șișcanu la vârsta de 40 de ani, în timp ce se relaxează în costum de baie!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, împreună cu cei mici, au ales să se bucure de vacanță în Grecia, preferând să călătorească cu mașina în loc de avion. În timp ce Cristina se bucură de soare și relaxare, aceasta își ia o scurtă pauză de la emisiunea pe care o prezintă.

Cu toate acestea, în primele zile, vacanța lor a fost mai puțin lină decât anticipaseră, cu cerințe multiple din partea copiilor și condiții meteorologice capricioase, chiar ploioase. Pe platforma Instagram, Cristina a împărtășit o comparație între așteptările inițiale și realitatea vacanței lor.

Într-o altă parte a lumii, Prințul William și Kate Middleton se confruntă cu probleme în căsnicie, iar decizia luată de viitorul rege al Marii Britanii a stârnit interesul publicului.

Între timp, un episod neobișnuit a avut loc într-un restaurant din Thassos, unde un român a plătit o sumă considerabilă pentru doar câteva preparate culinare tradiționale.

Citește și: Cristina Șișcanu, emoționată până la lacrimi! Ce întâmplare a avut soția lui Mădălin Ionescu: „Este o perioadă foarte dificilă…”

Cum arată Cristina Șișcanu la 40 de ani în costum de baie
Abia ieri, în Grecia, soarele a ieșit în sfârșit, permițându-i Cristinei Șișcanu să se bucure de vremea plăcută. După ce a decis să se bronzeze, ea a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Facebook alegerea sa în materie de costum de baie. A optat pentru un model negru, cu spatele decupat și decolteu în formă de V, conturat cu detaliile albe.

„Este o zi minunată și caldă! Absolut superb! Eu tocmai mă pregăteam pentru cină și încă am părul ud. Mă gândesc să profit puțin de soare, ce ziceți?”, a fost mesajul transmis de Cristina în clipul postat în secțiunea story.

Fără ezitare, ea și-a arătat silueta în costum de baie, dar reacțiile fanilor au fost diverse, mulți criticând modul în care s-a prezentat.

„O femeie peste 40 de ani ar trebui să aibă mai multă demnitate. Își arată fundul în fața camerei de filmat!”,

„Este adecvat ca o persoană narcisistă să-și etaleze așa corpul?”,

„Înțelegem că vrei să te bucuri de vacanță, dar acesta este prea mult!”,

„Nu ești rușinată să te comporti astfel în fața unui telefon?”,

Acestea sunt doar câteva dintre comentariile critice lăsate în secțiunea de comentarii.

În ciuda acestor reacții, Cristina a ales să se concentreze pe experiența sa în Grecia și pe timpul petrecut alături de familie.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤