Cum arată de fapt Andra fără machiaj și fără filtre. Imaginile cu artista i-au surprins pe fani

Puțini sunt cei care cunosc aspectul natural al lui Andra, fără aplicarea de cosmetice sau modificări digitale, însă recent, cântăreața a surprins pe toată lumea cu imaginile postate pe platforma Instagram. În timp ce publicul este obișnuit să o vadă mereu impecabilă în emisiuni, videoclipuri sau concerte, de data aceasta a ales să se prezinte într-un mod autentic. Cu toate acestea, frumusețea ei naturală și tenul impecabil arată că îmbătrânirea este doar un proces firesc, iar Andra acceptă acest lucru cu grație.

La vârsta de 37 de ani, Andra nu se teme să își arate fața fără machiaj în fața publicului, conștientă fiind că adevărata frumusețe nu se bazează pe produse cosmetice. Recent, ea și-a uimit fanii prin intermediul unei postări pe Instagram, unde a renunțat complet la machiaj și filtre, dezvăluind o imagine autentică și sinceră.

Cât despre aparițiile sale în mediul online, artista nu ezită să împărtășească momente din viața sa de zi cu zi, fie că este vorba despre activități alături de copii sau despre momente relaxante petrecute cu familia. La vârsta ei, Andra este mândră de tenul său impecabil și acceptă cu grație trecerea timpului, conștientă fiind că fiecare zi aduce cu ea o nouă poveste.

Chiar și în momentele când urcă pe scenă, Andra adoptă mereu un aspect impecabil, menit să îi evidențieze trăsăturile și să atragă atenția. Cu toate acestea, ea a mărturisit că atunci când nu are un make-up artist alături, se descurcă singură datorită experienței acumulate de-a lungul carierei sale.

Andra și Cătălin Măruță împart o căsnicie solidă de 15 ani. Cei doi au devenit soț și soție în urmă cu 15 ani, iar familia lor s-a extins în timp, devenind părinți pentru două suflete minunate. Cu toate că educația copiilor lor este prioritară, Andra și Cătălin își găsesc mereu timp pentru a-și îngriji și consolida relația lor, care a rezistat aproape două decenii de provocări și bucurii.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤