Cum arată gospodăria lui Florin Călinescu de la Buftea. Celebrul om de televiziune creşte găini, porci şi bibilici, dar are şi grădină cu legume şi livadă

Florin Călinescu, în vârstă de 67 de ani, deține o fermă impresionantă în Buftea, în apropiere de București, unde se ocupă de diverse animale și culturi. În această locație rurală, el își petrece timpul alături de 83 de găini, 5 porci de rasă Bazna, 42 de bibilici, 9 gâște, câțiva câini și alte animale de fermă. În plus, el se bucură de o livadă bogată în pomi fructiferi și o grădină în care cultivă legume și zarzavaturi.

Despre viața la țară, Călinescu a declarat: “Ocupat cu viața la țară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieți și trei fete, 42 de bibilici, 9 gâște, doi câini lupi și doi Schnauzeri pitici. Am avut și capre cu iezi. Nu m-am mutat definitiv la țară. Am o tactică, mi-am făcut niște locuri în care când mă plictisesc de condus mașina să mă opresc să stau câte o săptămână, am mai multe case în mai multe locuri, dar nu le popularizez. Am și la mare, dar nu la noi, dar și la munte. Peste tot.”

Într-un vlog anterior, el a prezentat cotețele găinilor și a discutat despre planurile de a adăuga alte animale în gospodărie, precum caprele și oile. De asemenea, în curtea sa generoasă, a instalat silozuri pentru stocarea cerealelor și un hambar dotat cu panouri solare pentru generarea de energie electrică. Totodată, dispune de o livadă cu pomi fructiferi.

După ce și-a dat demisia de la PRO TV în 2021 și a semnat cu Prima TV pentru propriul său show, acesta a fost scos din grila de programe într-un timp scurt. Refuzând alte invitații în media, Călinescu a afirmat: “Lumea mă cunoaște în general, se știe că ce spun așa e. Iar dacă eu am spus că nu mă interesează, nu cred că se mai gândește cineva să mă invite. Nici măcar ca invitat nu mai am chef să mă duc.”

➦ CITEȘTE ȘI... ➤