Cum Arăta Nicolae Ceaușescu În Tinerețe. Cele Mai Mari Secrete Ale Dictatorului

Nicolae Ceaușescu a fost unul dintre cele mai iubite personaje ale comunismului. A schimbat complet viața oamenilor și a lăsat în urmă traume mari. Chiar dacă a trecut mult timp de la moartea sa, încă îi este acordată multă importanță și fiecare informație despre el atrage atenția.

Cum arăta Ceaușescu în tinerețe

Nicolae Ceaușescu rămâne unul dintre cele mai importante personaje ale aceste țări. După mai bine de 30 de ani de la executare, oamenii sunt interesați despre el: fie cei care au trăit în timpul regimului comunist și încă sunt marcați de acele timpuri, fie cei curioși și interesați de regulile de pe atunci.

Ceaușescu a fost mereu un bărbat elegant, apreciat pentru ținuta sa impecabilă. Se pare că nici în tinerețe nu se lăsa mai prejos și era foarte aranjat și mereu afișa un look prezentabil. Deși făcea parte dintr-o familie săracă, părinții se ocupau cu grijă de el și au vrut să nu îi lipsească nimic.

Există puține imagini cu el de pe vremea când era copil sau adolescent, dar din cele mai rare ilustrații putem observa cum arăta cel mai de temut conducător al țării noastre.

Screenshot 20211212 142932 Facebook

Niciodată nu s-a știu data exactă de naștere a lui Nicu Ceaușescu. El s-a născut pe 26 ianuarie, dar își serba ziua pe 23. Nu s-a aflat de ce recurgea la acest gest și păstra ziua sa de naștere ca pe un secret.

Ce făceau soții Ceaușescu de Revelion

Pentru cei ce au trăit în vremea comunismului nu existau sărbători de iarnă în adevăratul sens al cuvântului. Ceaușescu era ateu și nu le permitea oamenilor să creadă în niciun sfânt, să sărbătorească Crăciunul și să petreacă cu această ocazie.

Totuși, el și Elena se bucurau de zile de petrecere de sărbători, se înfruptau cu preparate tradiționale făcute doar din alimente naturale și se simțeau bine. În timp ce românii sufereau și primeau mâncare cu porția, Elena și Nicolae Ceaușescu duceau o viață frumoasă și aveau parte de cele mai frumoase petreceri. Ei petreceau Revelionul la cabanele partidului sau la București, înconjurați de activiști de partid şi de persoane apropiate, într-o atmosferă restrânsă.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤