Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Cine au fost alături de soții Stegaru!

Vulpița și Viorel Stegaru au petrecut în noaptea de Revelion, o trecere dintre ani mult mai diferită pentru ei din toate punctele de vedere.

Dacă până acum erau acasă la Blăgești, iată că de data aceasta s-au distrat în compania nașilor viitorului lor copil!

Pentru toată lumea anul 2020 a venit cu schimbări majore, asta după ce pandemia de coronavirus s-a intalat la nivel mondial, însă pentru Vulpița și Viorel schimbările au fost și în bine,

după ce soții Stegaru au venit la Acces Direct cu o poveste care la prima vedere părea destul de serioasă, dar care s-a dovedit că de fapt a fost doar o înscenare a Veronicăi!

vulpita, viorel si liliana moise
Vulpița, Viorel și Liliana Moise în seara de Revelion
Vulpița și Viorel, experiența vieții lor în 2020
De aici, aceștia au devenit două persoanaje plăcute de cei de acasă, iar Vulpița și Viorel au petrecut mai multe luni la București, iar cu

această ocazie viața li s-a schimbat radical, mai ales că au avut parte de noi experiențe, dar și de întâlniri cu oameni importanți din România!

Aceștia au cunoscut-o și pe Liliana Moise, o interpretă de muzică populară cu care au lansat și două piese și cu care au devenit prieteni. Cântăreața a hotărât împreună cu soțul ei chiar să devină rude cu Veronica și Viorel, asta după ce tânăra a rămas însărcinată!

Artista a decis să fie nașă băiețelului pe care Vulpița îl poartă în pântece, iar în doar câteva luni aceasta urmează să și nască!

Cum au petrecut trecerea dintre ani Vulpița și Viorel de la Acces Direct!
Pentru că nu aveau cum să petreacă singuri noaptea dintre ani, iată că Veronica și Viorel Stegaru au fost de Revelion la Liliana Moise,

iar aceștia au petrecut toată noaptea. Au mâncat, au băut, au dansat și au cântat melodiile lor, iar petrecerea a ținut până în zorii zilei, căci doar o dată pe an e Revelion!

Totuși, trebuie să remarcăm faptul că nici până în acest moment Vulpița și Viorel nu au luat-o pe fetița lor cu ei, iar aceasta e e în continuare la

Blăgești alături de bunici! Soții Stegaru i-au trimis haine, jucării și dulciuri cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru a putea cumva să acopere prezența fizică!

➦ CITEȘTE ȘI... ➤