Cum Au Reactionat Parintii Irinei Tanase Cand Au Aflat Ca Se Iubeste Cu Liviu Dragnea!

Liviu Dragnea a fost eliberat astazi din inchisoare! La poarta penitenciarului, fostul lider PSD a fost asteptat de iubita lui, Irina!

Putina lume stie cum a reactionat familia tinerei cand a aflat ca are o relatie cu Dragnea, avand in vedere diferenta de varsta dintre ei!

Liviu Dragnea a iesit astazi din inchisoare, in urma deciziei Tribunalului Giurgiu! Fostul lider PSD executa o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

La iesirea din penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a fost asteptat cu masina de iubita lui, Irina Tanase si a facut primele declaratii.

„După doi ani de chin și suferință, abuzuri și umilințe. Cea mai mare parte a populației a înțeles de ce a trebuit să ajung aici. Eu când am intrat aici România era o țară prosperă, care avea speranță. Din păcate acum e o dictatură feroce, e o țară în care libertatea de exprimare e în pericol. Viitorul României este amanetat.

Eu mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat, mi s-a cerut insistent în ultimele luni ca la instanţă când se va judeca liberarea să-mi recunosc vinovăţia ceea ce eu nu am acceptat pentru că se dorea să se valideze acest dosar politic.

Din păcate, nu există Opoziţie, PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi. Toţi sunt.

Judecătorii din Giurgiu au avut curaj și au rezistat la presiuni, pentru că la Tribunalul Bucureşti e destul de clar ce s-a întâmplat. În primul rând vreau să mă caut de sănătate. Sănătatea mea a fost afectată în mod foarte serios aici. Voi munci la firma fiului meu”, a spus Liviu Dragnea.

Ce spun parintii Irinei Tanase despre relatie fiicei lor