Cum Se Împacă Fetița Lui Victor Slav Cu Iubita Acestuia? Destăinuiri În Direct La TV

Victor Slav nu mai are nici o relaţie de 6 ani cu Bianca Drăgușanu. Atunci au surprins pe toată lumea când au decis să pună capăt căsniciei. Pentru prima dată, acum a vorbit despre cum i-au explicat Sofiei, fetiţa lor, că mami şi tati nu vor mai locui împreună.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

=Totodată, Victor Slav a prezentat-o şi pe actuala iubita fetiţei lui. Invitat la emisiunea „Vorbeşte lumea”, Victor Slav a spus că şi-a refăcut viaţa după divorţ şi că are o relaţie de un an şi patru luni cu cineva. A menţionat, de asemenea, şi cum a reacţionat fetiţa lui la această schimbare.

”Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzică, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joacă, în general. Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă.”, a declarat Victor în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro Tv.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤