Cutremur pe scena politică! Şoşoacă a primit un avertisment dur. Riscă să fie dată afară

Mai multe surse spun că Diana Șoșoacă a primit un avertisment dur chiar din partea liderului formaţiunii. Funcția ei este în pericol.

Ion Cristoiu a vorbit despre disensiunile dintre George Simion şi Şoşoacă. “E limpede că, deși, cel puțin teoretic, George Simion

și Diana Șoșoacă au aceeași platformă, în chestiunea formelor de acțiune, ei se deosebesc ca de la cer la pămînt.

Manifestații de stradă a organizat și PSD într-o vreme.

“Sunt convins că Diana Șoșoacă va fi dată afară din partid”

Acțiunile de protest ale Dianei Șoșoacă au fost net diferite.Scandaloase, violente, chitite pe încălcarea ordinii.

Ele au lăsat impresia că exprimă o emoție violentă:

Exasperarea față de faptul că după Piatra Neamț, alți români veniți la spital ca să se însănătoșească mureau arși într-un incendiu.

De la intrarea în Parlament, George Simion încearcă să-și facă loc în lumea bună a politicii. Cînd împotriva AUR s-a declanșat,

evident, și cu complicitatea PSD, o campanie menită a-l prezenta drept un partid nefrecventabil, George Simion s-a grăbit să demonstreze contrariul.

Acuzațiile și etichetările erau mincinoase, cum sînt de obicei acuzațiile și etichetările presei militarizate din România postdecembristă.

George Simion a respins aceste acuzații și etichetări. Și bine a făcut. Numai că el, deși știa că aceste acuzații și etichetări sînt mincinoase,

expresia transpunerii în practică a unor înalte indicații și nu a unor convingeri autentice, s-a străduit pe cît a putut de tare să fie politicos.

Diana Șoșoacă a ales o altă formulă de acțiune: Acțiunea violentă, care sfidează ordinea stabilită.

Sunt convins că Diana Șoșoacă va fi dată afară din partid. AUR va vrea să arate astfel că e un partid care poate fi invitat la Guvernare.

Da, dar nu-l va invita nimeni. În veci!”, a scris jurnalistul, pe propriul blog.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤