Dan Negru apare in „testamentul” olograf al lui Florin Piersic: „Danutule…”

Într-o perioadă plină de îngrijorare și rugăciuni pentru sănătatea lui Florin Piersic, o descoperire emoționantă iese la iveală, dezvăluind legătura specială dintre marele actor și prezentatorul Dan Negru. Prin intermediul unui “testament” olograf, Florin Piersic își exprimă afecțiunea și aprecierea pentru prietenul său, lăsând în urmă un legat de prietenie și speranță.

Povestea dezvăluie că acum doi ani, la lansarea cărții sale “Viata este o poveste…”, Florin Piersic apărea într-un mediu plin de fani, iar Dan Negru îi făcea onoarea de a-l prezenta. Într-un moment special, actorul îi oferea prietenului său cuvinte emoționante, scriindu-i un mesaj memorabil chiar pe carte.

Planurile și visele anulate
Dan Negru, la rândul său, împărtășea planurile mari pe care le avea alături de Florin Piersic. Printr-o declarație, el exprima dorința de a uni cele două mărci uriase, Hollywood și Piersic, printr-o întâlnire tradițională de Crăciun. Cei doi aveau proiecte ambițioase pentru anul respectiv, inclusiv conferințe cu admiratorii în diverse orașe europene și în România.

În mijlocul îngrijorării și al perioadei dificile prin care trece marele actor, descoperirea acestui “testament” olograf aduce o notă de căldură și prietenie în inimile celor care îl admiră pe Florin Piersic. Cu gânduri de însănătoșire și cu speranța unei recuperări complete, admiratorii și prietenii săi rămân alături de el, trimițându-i cele mai bune urări și gânduri de încurajare.

“Dănuțule, m-ai dus cu presul, cu întâlnirea de la Hollywood! La anul sau poate peste doi, trei ani, adică la 90 ai mei, o facem! Îmi datorezi o întâlnire cu Clint Eastwood… Dincolo de toate, sunt tare fericit că mi-ai fost alături atâția ani! Prieten fără pereche! Nu uita că îți datorez o revanșă la concursul de înot în… Dubai!! Te iubesc fără final! Pustiul Florin Piersic.” Aceasta a fost declarația pe care Florin Piersic i-a dedicat-o omului de televiziune.

Aceste cuvinte nu doar reflectă relația lor profundă de prietenie, ci și dezvăluie planuri îndrăznețe pentru viitor. Dan Negru și Florin Piersic aveau planuri mari pentru anul în curs, dar pandemia și problemele de sănătate ale actorului au amânat aceste proiecte. Negru intenționa să organizeze conferințe cu admiratorii în Roma, Londra, Madrid și chiar în România, dorind să creeze o legătură între două lumi fascinante: Hollywood-ul și talentul incontestabil al lui Piersic.

Declarațiile lui Marian Golea, despre starea de sănătate a actorului
Deși operația a fost un succes, astrologul Marian Golea subliniază importanța acordării unei atenții deosebite stării de sănătate a lui Florin Piersic, în special în ceea ce privește inima sa. Piersic se confruntă cu un moment dificil, iar susținerea din partea familiei și a celor apropiați este vitală pentru recuperarea sa.

Potrivit horoscopului chinezesc, Florin Piersic este sub semnul Șobolanului, caracterizat prin trăsături speciale, dar și prin o predispoziție către afecțiuni legate de metal. În această conjunctură, susținerea și prezența familiei sunt esențiale. Cu toate acestea, astrologul observă că actorul nu mai are prea mulți apropiați în familie, subliniind importanța asigurării confortului emoțional din partea personalului medical și a celor din jur.

Marian Golea avertizează că urmează o perioadă dificilă pentru Florin Piersic și pentru cei sub semnul Șobolanului. În următoarele trei luni, actorul va trebui să facă față unor provocări suplimentare, iar sprijinul și încurajarea din partea celor din jur sunt cruciale în acest proces. Sănătatea lui Florin Piersic trebuie să fie prioritatea principală pentru toți cei implicați. În aceste momente delicate, gândurile noastre sunt alături de marele actor, iar susținerea emoțională din partea familiei, a prietenilor și a fanilor săi poate juca un rol crucial în recuperarea sa rapidă și completă. Să-i transmitem toate gândurile noastre de însănătoșire și să-l susținem în această perioadă dificilă.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤