Dan Negru îl apără pe Alexandru Arșinel în scandalul pensiei. „Un fost procuror comunist are…”

Dan Negru îl apără pe Alexandru Arșinel după ce au apărut mai multe controverse cu privire la pensia pe care o încasează actorul. În ultima vreme, actorul a fost ţinta mai multor răutăţi venite din partea oamenilor. Lumea consideră că pensia pe care o primeşte de la statul roman este mult prea mare.

Arsinel susţine că a muncit din greu şi că nu înţelege de unde exista atâta răutate.

Dan Negru îl apără pe Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel primește 33.720 de lei indemnizație de revoluționar, 58.116 ca pensie. Mai mult, pentru faptul că este manager la Teatrul de revistă, acesta primește 90.733 de lei.

Deşi multe persoane l-au atacat pe maestrul scenei din România, sunt multe persoane care îi sunt şi alături. Una dintre acestea este prezentatorul Dan Negru. Acesta susţine că sunt oameni care primesc sume mult mai mari mari față de efortul pe care l-a depus Alexandru Arșinel.

„Un fost procuror comunist are 78 mii de lei pensie. Gh. Bălăşoiu îl cheamă. Arşinel are 8 mii de lei şi Google e ticsit azi de ştiri despre „Arşinel, pensionar de lux”. Familia mea a contribuit la pensia lui Arşinel: tata şi mama se amuzau la scheciurile cu Stela. Eram mic atunci. M-au amuzat şi pe mine când am crescut. Copiii mei îi ştiu vocea lui Baloo din „Cartea Junglei”. Trei generaţii care au contribuit de bună voie la ăia 8 mii a lui Arşinel.
N-o fi deajuns? Pentru ăia 78 mii ai securistului, n-am vrut să cotizez”, a spus Dan Negru.

Ce avere are Dan Negru
Dan Negru a sărit în apărarea actorului Alexandru Arșinel după scandalul apărut în media cu privire la pensia pe care o încasează. Vedeta TV are o carieră de peste 25 de ani, iar când vine vorba despre viaţa privată, acesta prefera să o ţină departe de ochii lumii.

Prezentatorul celebrelor Revelioane şi-a investit banii în imobiliare. Dan Negru câştiga peste 15.000 de euro ca prezentator la Antena 1. Din chirie câştiga 50.000 de euro, în fiecare lună. Dan Negru şi-a mutat afacerile imobiliare şi în Timişoara, oraşul lui natal. De acolo câştiga ‘doar 20.000 de euro pe lună.

Dan Negru are o vilă în valoare de 400.000 de euro pe care şi-a ridicat-o din veniturile sale.

‘Dan şi-a dorit o grădină mare, ca să poată cultiva legume, e pasiunea lui. Toată vară are castraveţi, ardei şi roşii, nici că îi mai trebuie să meargă la piaţă. Copiii se pot juca în voie, dar şi câinele familiei, Google, un ciobănesc mioritic. A fost şef de şantier, a stat cu gura pe muncitori, i-a grăbit, nu i-a lăsat să lenevească, el a ales şi materialele de construcţii, la preţuri bune’, l-au lăudat prietenii.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤