Dani Oțil, dezvăluiri despre relația cu Mihaela Rădulescu. De ce nu a chemat-o la nuntă

Dani Oțil a oferit detalii prețioase despre povestea de dragoste avută în urmă cu ani buni cu Mihaela Rădulescu, dezvăluind de ce nu a chemat-o la nuntă.

Fosta prezentatoare de la Ferma nu a fost chemată la cununia civilă dintre moderatorul de la Antena 1 și modelul Gabriela Prisăcariu, dar nici la botezul fiului lor, Luca Tiago.

Vedeta are numai cuvinte de laudă pentru frumoasa brunetă de la Pro TV, pe care se pare că ar fi uitat să o invite la nuntă, dar are plicul pregătit pentru evenimentul cel mare.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor face în perioada următoare ceremonia religioasă, de la care nu va lipsi Mihaela Rădulescu, fosta iubită a moderatorului de la Neatza.

Dani Oțil, detalii despre relația cu Mihaela Rădulescu. De ce bruneta nu a venit la nuntă
„În perioada în care am fost cu Mihaela, care evident că a fost pentru mine un mare boost de imagine.

Eram un mucos de 28 de ani, care evident, făcea dragoste cu o femeie mai bătrână și pe atunci, nu ca acum…”, a spus Dani Oțil în podcast-ul lui Speak de pe Youtube.

Cântărețul, pe numele său Ștefan Sprianu, i-a atras atenția prezentatorului de la Antena 1. Artistul i-a sugerat matinalului să nu mai folosească cuvântul „bătrână”, ci „în vârstă”.

„Mai în vârstă… nu, nu că și ea zicea la fel! Tot timpul îmi zicea: Dani, eu sunt atât de bătrână, încât trebuie să-ți căutăm o nevastă!

Dar noi eram împreună, în vacanță. (…) Și… bă, am uitat să o chem la nuntă!”, a continuat prezentatorul de la Neatza.

Mihaela Rădulescu, invitată la nunta lui Dani Oțil. Ce a declarat prezentatorul
Speak s-a mirat de faptul că Dani Oțil are de gând să o cheme pe Mihaela Rădulescu la nuntă. Jurata de la Masked Singer România urmează să fie invitată la ceremonia religioasă.

Moderatorul de la Antena 1 a glumit pe această temă, subliniind faptul că asta este singura ocazie prin care poate lua bani de la Pro TV.

„Are plicul pregătit. O să o chem când fac nunta aia mare, cu pregătiri. Are plicul pregătit! Și e singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV”, a mai adăugat Dani Oțil.

Renumitul prezentator și frumoasa brunetă au fost împreună 2 ani, perioada respectivă fiind una dintre cele mai frumoase din viața matinalului de la Antena 1.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤