Daniel Buzdugan are o soție pe care o ține departe de luminile reflectoarelor. Ce meserie are Monica

Daniel Buzdugan este un personaj cunoscut pentru umorul său și prezența sa în media, însă povestea lui de viață ascunde multe aspecte mai puțin cunoscute. În spatele imaginii sale publice de om al divertismentului se află o relație solidă și o familie frumoasă, care a rezistat timp de 28 de ani. Daniel și soția sa, Monica, au împreună doi copii și sunt căsătoriți de 18 ani.

Povestea lor de dragoste a început acum 28 de ani, când Daniel a cunoscut-o pe Monica în timp ce făcea interviuri pe stradă pentru un post de radio din Iași. Deși inițial a fost un simplu interviu, acest moment a fost începutul unei legături de durată. Cererea în căsătorie a venit zece ani mai târziu, într-un loc special pentru amândoi, Grădina Botanică din Iași, unde au petrecut multe momente frumoase împreună.

Cu toate că Daniel este prezent în lumina reflectoarelor, el și Monica au ales să-și țină viața privată departe de ochii publicului. Monica este medic stomatolog și preferă să evite evenimentele mondene. Rareori sunt surprinși împreună în public, iar atunci când se întâmplă, preferă să se bucure de intimitatea lor.

În ciuda notorietății sale, Daniel păstrează o legătură strânsă cu credința și biserica. Crescut într-o familie credincioasă, el merge frecvent la biserică și se roagă. Chiar dacă viața l-a purtat pe un alt drum decât cel al preoției pe care și-l dorea în copilărie, el rămâne profund legat de credința sa. Rugăciunea este o parte importantă din viața sa, iar credința îi oferă susținere și împlinire.

În concluzie, Daniel Buzdugan nu este doar un om al divertismentului, ci și un soț devotat, un tată iubitor și o persoană profund spirituală, cu o viață de familie bogată și o legătură puternică cu credința.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤