Daniela Crudu s-a schimbat și e de nerecunoscut! Cum arată vedeta după ce a născut a doua oară

Daniela Crudu, una dintre cele mai remarcabile figuri ale lumii mondene din România, a suferit o transformare uimitoare, devenind practic de nerecunoscut după ce a adus pe lume al doilea copil, un băiețel, în prima săptămână a lunii mai. Contrar previziunilor, mulți se așteptau ca cele două nașteri să aibă un impact vizibil asupra aspectului fizic al brunetei. Cu toate acestea, Daniela Crudu și-a recuperat rapid silueta și strălucirea.

Viața Danielei Crudu a suferit o metamorfoză profundă în ultimii ani, odată cu devenirea sa mamă. Se anticipau schimbări majore în aspectul său după cele două nașteri.

Se credea că forma sa corporală va suferi modificări semnificative odată cu venirea pe lume a unei fetițe și a unui băiețel, dar surpriza a fost totală. Daniela Crudu și-a recăpătat formele inițiale și strălucește ca niciodată!

De asemenea, vedeta a dezvăluit că fetița sa seamănă izbitor cu tatăl ei, iar speranța sa era ca și băiatul să aibă trăsături similare. Este încă devreme pentru a face concluzii, dar rămâne de văzut cum se va dezvolta micuțul.

„De data aceasta sper să semene cu mine pentru că fetița seamănă leit cu el, exact la fel! (…) Sunt convinsă că va fi frumos, dar cel mai important este să fie sănătos”, a declarat Daniela Crudu înainte de a naște.

Băiețelul Danielei Crudu s-a născut în noaptea de Înviere. La vârsta de 34 de ani, Daniela Crudu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos duminică, 5 mai, la un spital privat din București. Vedeta a împărtășit vestea fericită cu fanii săi și a publicat prima fotografie cu nou-născutul pe una dintre platformele de socializare.

„Duminică, 05.05.2024, în ziua de Înviere, s-a născut micuțul meu brunet. Mulțumim!”, a fost mesajul transmis de Daniela Crudu împreună cu imaginea fiului ei.

După ce a renunțat la cariera în televiziune, fosta asistentă TV se dedică în întregime vieții de familie și trăiește cele mai frumoase momente alături de cei dragi. Daniela Crudu mai are o fetiță, pe nume Daiana, iar vestea unei noi sarcini, la scurt timp după ce a devenit mamă pentru prima dată, a surprins pe toată lumea. Micuța Daiana s-a născut pe 1 mai 2023, iar diferența de vârstă dintre cei doi frați este de numai un an.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤