Daniela Iliescu, criticată de fani din cauza kilogramelor în plus. Cum a reacționat logodnica lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu, partenera de viață a lui Culiță Sterp, a fost supusă la critici din cauza unor kilograme în plus, iar unii susținători i-au sugerat să își regleze greutatea. În lipsa unei astfel de acțiuni, utilizatorii online au avertizat-o că partenerul ei ar putea căuta altundeva afecțiunea. Totuși, Daniela Iliescu a reacționat rapid, atrăgând atenția asupra acestui tip de hărțuire.

Povestea de dragoste dintre Daniela Iliescu și Culiță Sterp este una frumoasă și solidă, întinsă pe mai mulți ani și completată de prezența unui copil, care reprezintă centrul lumii lor. Cei doi își expun relația în mod constant, atât pe platformele de socializare, cât și în viața reală. Cu toate acestea, în ultimul timp, partenera lui Culiță Sterp a fost expusă unei experiențe neplăcute după ce a publicat anumite imagini pe rețelele de socializare.

Daniela Iliescu, criticată pentru greutatea ei suplimentară
Recent, Daniela Iliescu a fost ținta criticilor online. Se pare că partenera lui Culiță Sterp și-a câștigat câteva kilograme în plus în ultima perioadă, ceea ce a atras atenția unor susținători, care au făcut comentarii negative la adresa ei. Cu toate acestea, pare că aceste cuvinte urâte și jigniri nu au avut un impact major asupra ei. Astfel, Daniela a dorit să transmită un mesaj de încurajare pentru toate femeile care se confruntă cu acest tip de hărțuire.

Partenera lui Culiță Sterp este apreciată pe rețelele de socializare, mai ales pentru autenticitatea ei. De asemenea, ea a câștigat admiratori prin faptul că a renunțat la folosirea filtrelor de editare a imaginilor, preferând să se prezinte într-o manieră cât mai naturală posibil. Cu toate acestea, această abordare a atras și critici din partea unor utilizatori online.

Deoarece Daniela Iliescu nu își ascunde imperfecțiunile corporale și nu își editează pozele, ea devine adesea subiect de critici în ceea ce privește aspectul său fizic. Recent, un utilizator online i-a sugerat să mai slăbească, menționând că, în curând, partenerul ei se va interesa de alte femei.

„Ar trebui să mai dai jos câteva kilograme, fără supărare! Dar, ținând cont de cum arată partenerul tău, sunt sigur că va fi atras de altele”, i-a scris un utilizator Danielei Iliescu.

Răspunsul lui Daniela Iliescu nu s-a lăsat așteptat
Cu toate acestea, Daniela Iliescu nu a fost afectată în mod semnificativ de această critică, ci a oferit un răspuns puternic. Ea consideră că toate aceste critici legate de aspectul fizic reprezintă o formă de hărțuire. Astfel, Daniela Iliescu a dorit să tragă un semnal de alarmă, transmițând un mesaj pentru cei care cred că un bărbat poate fi păstrat alături doar în cazul în care femeia arată ca un model în fotografii.

„Când oare majoritatea sau chiar toate femeile vor înțelege că nu greutatea sau aspectul fizic sunt cele care îți mențin un bărbat alături de tine? De obicei nu discut acest subiect online, chiar dacă poate ar trebui, deoarece am mulți urmăritori tineri și nu vreau să-i menționez pe femeile care mi-au scris, deoarece dacă le-aș menționa, ați înțelege de ce frumusețea vine din interior. Vreau doar să înțelegeți că există multe fete care suferă din cauza acestui lucru și iau măsuri extreme sau nu postează deloc, încercând să pară perfecte, fără a folosi filtre.

În ceea ce privește «bărbatul de lângă mine», cred că sunt un exemplu că da, nu corpul perfect îl ține alături de tine, nici chipul frumos și că, în toți acești ani, și-ar fi putut găsi unul conform propriilor standarde, dar uite-mă aici, cunoscându-mi cu adevărat valoarea pe care o aduc și care reiese prin tot ceea ce fac (fără să fiu modestă), mă refer la calitățile și defectele care se reflectă în atitudine, suflet, aspect, minte etc.”, a transmis Daniela Iliescu pe contul său de socializare.

Vezi Știri

Vezi primul subiectele zilei

➦ CITEȘTE ȘI... ➤