David Măruță a împlinit 13 ani. Andra, mesaj cu emoție pentru fiul ei

David Măruță a împlinit, sâmbătă, 16 martie, vârsta de 13 ani. Fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță se apropie cu pași rapizi de noua perioadă din viața lui: adolescența.

David a fost sărbătorit de întreaga familie, iar părinții i-au lăsat și o urare specială pe conturile lor sociale.
Cea mai emoționată a fost, bineînțeles, mămica Andra, iar acest lucru s-a simțit și din urarea ei.

David Măruță a împlinit 13 ani. Andra, mesaj cu emoție pentru fiul ei
„La mulți ani, iubirea mea! Astăzi este o zi specială și vreau să știi că sunt cea mai fericită mamă din lume pentru că te văd crescând și devenind un adolescent în toată regula. Îți doresc să fii mereu înconjurat de iubire și să zâmbești in fiecare zi. Te iubesc din suflet și pentru totdeauna! ”, a transmis artista pe pagina ei de Instagram.

David Măruță a crescut văzând cu ochii și și-a întrecut deja mama în înălțime. Este o perioadă plină de transformări rapide pentru David, transformări care îl uimesc de la o zi pe alta și pe tăticul Cătălin Măruță.

„La mulți ani, David! Ce repede au trecut 13 ani! Sunt mândru să fiu părintele tău si sper ca fiecare zi să-ți aducă bucurii și împliniri! Te iubesc enorm! ”, i-a transmis și prezentatorul TV fiului său.

David este primul copil al cuplului Andra – Cătălin Măruță și, spre deosebire de sora lui mai mică, Eva, el a ales să își trăiască viața ceva mai ferit de lumina reflectoarelor. Totuși, în urmă cu ceva timp, David a fost protagonistul unui spot publicitar de succes, alături de Eva, ocazie cu care cei doi copii au învățat o lecție importantă încă de la o vârstă fragedă.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤