De ce a fost exmatriculat Aris Eram de la Liceul Francez. Ce a fost prins făcând în toaleta școlii concurentul America Express de la Antena 1

Alexia și Aris Eram sunt unii dintre cei mai apreciați concurenți de la America Express. Deși au fost ținuți departe de lumina reflectoarelor de părinții lor, cei doi au ajuns acum să fie foarte apreciați de public.

Invitați în podcastul Giuliei Anghelescu, Aris și Alexia Eram au făcut mai multe destăinuiri despre copilăria și adolescența lor.

Copiii Andreei Esca au studiat la Liceul Francez Anna de Noailles, pe care l-au descris drept „foarte strict”.

„Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi”, a spus Alexia Eram, în podcastul „Badassmom”, conform unica.ro.

La rândul lui, Aris a povestit cum a ajuns să fie exmatriculat.

De ce a fost exmatriculat Aris Eram de la Liceul Francez.
Aris Eram a povestit cum a ajuns să fie exmatriculat din liceu timp de o săptămână.

„Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit”, a povestit Aris Eram.

„E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră”, a zis el, conform Libertatea.

Apoi, a continuat: „Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram super-stresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤