De ce copiii din prima căsătorie a lui Mădălin Ionescu au rămas la prezentator, și nu la mama lor. S-a aflat motivul

La vârsta de 49 de ani, Mădălin Ionescu, prezentator și realizator de emisiuni TV, se bucură de o familie frumoasă alături de Cristina Șișcanu, cu care este căsătorit din 2011. Cuplul cunoscut din lumea televiziunii are o fetiță în vârstă de 2 ani, numită Petra, și împreună fac parte și din viața copiilor din prima căsătorie a lui Mădălin, Ștefania și Filip.

Cristina Șișcanu a vorbit deschis despre viața lor de familie cu trei copii și despre motivele pentru care Ștefania și Filip nu au rămas cu mama lor. Ea a subliniat și problemele cu care se confruntă Filip, fiul de 15 ani al lui Mădălin Ionescu, care are nevoi speciale din cauza unor probleme neurologice survenite în urma unei infectări cu varicelă la vârsta de două luni.

Motivul pentru care cei doi copii mai mari nu au rămas cu mama lor este simplu: lipsa de implicare și răceala fostei soții a prezentatorului, Mihaela Coșerariu, față de copiii lor. Mădălin Ionescu a declarat că a luptat pentru a oferi copiilor un mediu echilibrat și că se implică activ în creșterea și educarea lor.

Cristina Șișcanu a subliniat că cei doi copii se văd foarte rar cu mama lor și că întreaga responsabilitate pentru creșterea și educația lor este pe umerii lor. Ea a exprimat îngrijorarea față de respingerea și răutatea cu care se confruntă Filip și alți copii cu nevoi speciale din partea altor copii.

Filip, care acum are 15 ani, învață într-o clasă specială din cauza problemelor neurologice și nu poate vorbi din cauza unei paralizii a limbii survenite în urma infectării cu varicelă. Mădălin Ionescu și actuala sa soție, Cristina Șișcanu, încearcă să găsească modalități de a-l ajuta pe Filip să-și dezvolte abilitățile și să se integreze în societate, dar recunosc că este o provocare dificilă.

Cei trei copii se iubesc foarte mult, iar Cristina Șișcanu a dezvăluit că micuța Petra are o legătură specială cu fratele ei, Filip, pe care îl alintă cu numele “Pepe”. Familia încearcă să își trăiască viața cu bucurie și să ofere sprijinul necesar pentru ca toți copiii să se dezvolte armonios, în ciuda dificultăților întâmpinate.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤