Deea Maxer Trăiește O Dramă.

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele frumoase cupluri din țară. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni și relația lor mereu a mers așa cum trebuie.

Totuși, în sufletul lor se ascunde o mare tristețe, deși pare că nimic nu le lipsește. Tânăra nu mai poate deveni mamă din cauza problemelor de sănătate.

Deea Maxer nu mai poate deveni mamă
Dinu Maxer și soția lui formează unul dintre cele mai iubite cupluri mondene din România. Cei doi au o familie frumoasă și sunt extrem de fericiți alături de cei doi copii ai lor. Deși sunt împliniți, și-ar mai fi dorit să devină părinți în anii următori, dar acest vis al lor nu mai poate fi îndeplinit.

Deea a trecut prin clipe de coșmar după ce a adus pe lume al doilea copil, în 2019. Deea Maxer nu a avut deloc parte de o naștere ușoară, dat fiind faptul că artista avea varice pe organele interne și situația a fost foarte complicată. Imediat după naștere au apărut complicații și din cauza unei hemoragii neașteptate, care a fost operată mult prea târziu, soția lui Dinu Maxer nu mai poate face copii. A trecut prin clipe de groază, la care nici măcar nu își dorește să se gândească acum.

Deși voiau să își mărească familia, se rezumă acum la cei doi copii pe care îi au și le acordă acestora toată atenția lor și se asigură că nu le lipsește nimic.

“Nu se mai poate din punct de vedere medical. Ne rezumăm la doi, avem perechea perfectă pe care eu mi-am dorit-o întotdeauna. Dinu nu a avut încotro. Ne bucurăm de ei și îi creștem în continuare. Am avut complicații la naștere. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operației au fost niște lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate am fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină”, a povestit Deea Maxer.

Deea și Dinu Maxer se ceartă des
Deși par cuplul perfect, cei doi mai au și probleme în căsnicie. Nu se pune problema de despărțiri și scandaluri, dar mai au și discuții mai aprinse. Deea și Dinu Maxer se ceartă cel mai mult când vine vorba despre muzică, pentru că sunt perfecționiști și vor să iasă totul bine.

Dacă s-ar pune problema de înșelat, Deea nu ar putea accepta așa ceva, dar are mare încredere în soțul ei.

„E foarte greu să picăm de acord pe un proict. Noi ne certăm foarte mult din cauza muzicii și a proiectelor muzicale. Dacă m-ar înșela nu aș ierta, dar nu e cazul că de aia și-a luat nevastă așa tânără”, a mai spus Deea Maxer.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤