Denise Rifai a rupt tăcerea. Cine este bărbatul pe care nu îl poate uita: “Nu știu dacă voi avea vreodată…”

Denise Rifai este una dintre cele mai interesante prezențe feminine din viața publică. Este frumoasă și plină de mister.

Toată lumea o știe de la televizor, unde apare de peste 10 ani, dar despre viața ei personală nu vorbește mai deloc. Este extrem de discretă când vine vorba despre familia ei, despre viața sentimentală și despre planurile de viitor.

Într-un interviu recent, Denise Rifai a spus că are inima plină de iubire, dar nu a vorbit deloc despre cel care îi este alături în viață.
Denise Rifai iubește un bărbat celebru

Într-un interviu acordat recent, Denise Rifai a spus că iubește, dar nu a dorit să dezvolte acest subiect.

Sunt voci care susțin că ar fi vorba despre o persoană cunoscută din România, dar pe care Denise o ține ascunsă când vine vorba despre relația de cuplu.

„Am inima plină de iubire. Și iubesc. În multe, multe feluri!”, a spus Denise Rifai într-un interviu recent pentru Viva.

De altfel, vedeta de televiziune este extrem de discretă când vine vorba despre viața ei personală și sentimentală. Ea a spus la un moment dat că nu îi place să vorbească despre ea, dar că răspunde cu drag întrebărilor de orice fel.

Denise Rifai a spus totuși că toată viața și-a dorit să aibă un soț și patru copii: trei băieți și o fată. Ea a subliniat că întotdeauna a crezut în instituția căsătoriei.Dar că este departe de a-și întemeia o familie și de a face copii. Potrivit ei, viața pe care o trăiește este diferită de ce și-a imaginat și că acceptă și ideea că poate nu se va căsători niciodată.

„Sunt femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Sunt departe de acel moment care în mod normal ar fi trebuit să se întâmple.

Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească, cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei, și să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată.

Dar nu a fost să fie. Viața trăită e foarte diferită de cea imaginată, accept și ideea că poate nu mă voi mărita niciodată, că poate nu voi avea copii. Nu știu ce-mi va oferi viața”, a spus Denise Rifai într-un interviu.

În ceea ce privește bărbatul ideal pentru vedeta Kanal D, acesta ar trebui să fie vertical și curajos și să aibă răspunsurile sau soluțiile la întrebările și problemele unde ea nu vede variantele.

Denise Rifai a declarat că îi plac bărbații care aduc flori femeii de lângă ei.
Denise Rifai a lucrat peste 10 ani la Realitatea TV, dar anul trecut a schimbat macazul și a ajuns la Kanal D.

Acolo are o emisiune tip interviu cu 40 de întrebări. Poate fi urmărită în fiecare marți, începând cu ora 22.30.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤