Detalii de ultimă oră despre Alexandru Arșinel! Ultimele declarații ale fiului: „Am decis că este mai bine așa!”

Marele actor Alexandru Arșinel trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Maestrul are probleme grave de sănătate și starea lui nu este cea mai bună acum. Deși au încercat să țină totul secret, fiul acestui a decis să spună lucrurilor pe nume și nu a mai ținut nimic ascuns.

Alexandru Arșinel, internat într-un cămin de bătrâni
Alexandru Arșinel nu este deloc bine. Marele actor are probleme grave de sănătate de ceva timp și nu le mai poate ține în frâu, motiv pentru care familia a luat o decizie radicală. Chiar dacă a încercat să țină totul secret și să evite bârfele rele, se pare că a venit momentul să spună adevărul.

Bărbatul a recunoscut că tatăl său se află într-un spital pentru vârstnici, unde beneficiază de cea mai bună îngrijire. Chiar dacă familia a încercat să îl îngrijească, nu s-a putut ridica la nivelul necesar și a decis să îl dea pe mâna unor specialiști, care să îl ajute să se simtă mai bine.

Cristian Arșinel a precizat că și-ar fi dorit să nu vorbească despre acest subiect, dar gurile rele au tot dat curs unor zvonuri care nu i-au picat deloc bine actorului.

”Am decis că este mai bine așa (n.r. să fie spitalizat), dar nu mai vreau să comentez. Am mai comentat și în alte dăți și observ că lumea este rea. Și nu mai vreau să dau și alte motive de a fi comentat. Observ că, de câteva luni, de când tata nu a mai ieșit public, anumiți revoluționari l-au luat în vizor. Și au început să dea în el, chiar dacă el nu a mai deranjat pe nimeni”, a comentat, pentru fanatik, Cristian Arșinel.

Arșinel are probleme de mulți ani, suferind chiar și un transplant de rinichi. Starea lui de sănătate s-a agravat și mai tare, mai ales după infecția cu covid, care i-a lăsat o mulțime de sechele.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤