Diana Matei dezvăluie provocările din căsnicia ei de 20 de ani

Diana, partenera de viață și colega de activitate a lui Marian, a împărtășit recent dificultățile prin care a trecut în timpul celor 20 de ani de căsnicie. Deși s-au confruntat cu momente dificile, ambii au păstrat relația stabilă și au depășit împreună obstacolele apărute.

**Provocări într-o căsnicie de două decenii**
Diana a relatat că, precum în orice relație, au existat perioade tensionate și dispute în căsnicia lor. Cu toate acestea, datorită respectului și aprecierii reciproce, au reușit să treacă peste aceste faze și să își întărească legătura.

Artista a declarat într-un interviu pentru Wowbiz.ro: „Când suntem pe aceeași lungime de undă și totul merge perfect, simt o bucurie imensă. Totuși, adesea apar discuții, deoarece singurele neînțelegeri sunt legate de activitatea profesională. Nu e mereu simplu, dar avem un mariaj reușit.”

**Dificultăți în 2022 și depășirea momentelor grele**
Un moment particular de greu pentru Diana a fost în 2022, când a suferit după pierderea mamei și s-a confruntat cu provocări stresante la locul de muncă. Chiar și în aceste condiții, a încercat să rămână puternică pentru a se ocupa de toate responsabilitățile, recunoscând totuși că a avut nevoie de timp pentru a se reconecta cu sine și cu familia sa.

„A fost un an extrem de solicitant. Am încercat să nu mi se vadă vulnerabilitățile și să nu plâng prea mult, deoarece eram constant ocupată cu proiectele mele profesionale. Cu toate acestea, am traversat o perioadă plină de suferință și a fost necesar să îmi acord timp pentru mine, familia mea și pentru a-mi consola copilul afectat de absența mea în acele momente,” a mărturisit Diana.

Diana a dovedit că, indiferent de dificultățile întâlnite, întotdeauna găsește forța necesară pentru a merge mai departe și a rămâne rezistentă, atât pentru sine, cât și pentru cei apropiați.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤