Diana Sosoaca, Foc Si Para: “Sa-L Retina Pe Domnul Citu Imediat”

Sosoaca a rabufnit dupa incidentul recent, unde un barbat a decedat in urma interventiei brutale a unui politist. Fosta senatoare AUR a gasit doi vinovati, seful DSU, Raed Arafat si ministrul Sanatatii. Care sunt explicatiile senatoarei?

„Imi pare rau pentru domnul Diaconu, dar eu cunosc astfel de politisti care fac astfel de abuzuri, nu de anul asta, dar mai ales anul asta, pentru ca li se permite.

„Raed Arafat este si el de vina, a creat o psihoza”

“Este plina tara de astfel de politisti si politisti locali care au nenorocit oamenii. Mai ales anul asta, pentru o nenorocita de masca. E de vina si ministrul Sanatatii si Arafat. A innebunit lumea cu acest carcalac, ca eu Covid nu pot sa-i spun, a creat o psihoza, iar politistii primesc bonusuri la salariu daca prind oamenii fara botnita si daca incatuseaza oamenii. O sa vedeti fluturasii de salariu in plangerile penale pe care le-am facut.

Ce greseala a facut omul ala ca sa fie pus la pamant, incatusat si sa i se puna genunchiul pe gat?

Cazul de la Braila cu copilul in balta de sange il mai stiti? Eu am vorbit ulterior cu Toni, pentru ca il voi ajuta in acest dosar. Stiti ce mi s-a spus in jur de 3 dimineata, cand am sunat la 112? Abia atunci s-au sesizat ca-i omoara Sosoaca si abia atunci au trimis salvarea. Un politist imi spune la 3 dimineata „haideti, doamna, ca exagerati, a fost o iluzie optica”. Deci ei abia dupa cateva ore au trimis ambulanta.

Facem plangere penala la adresa premierului Citu. Gabriel Gaspar a spus ca are un cutit si un topor, dar nu il omoara, ca nu e criminal ca el. Arafat a formulat plangere penala spunand ca i-a creat o stare de temere si considera ca poate fi o amenintare la adresa lui. Arafat, care umbla cu ditamai pistolul la el si il arata jurnalistilor. Ii e frica, e fetita?

Eu solicit organelor de ancheta sa mearga si sa-l retina pe domnul Citu imediat. Ar trebui sa se autosesizeze, avand in vedere ca a spus ca ne elimina. Eu consider ca este o amenintare cu moartea. Uitati ce-mi fac mie in parlament. Deci eu l-a sunat pe domnul Arafat si cand m-am prezentat mi-a zis la revedere, desi sunt senator al Romaniei.”, a declarat Diana Sosoaca la Romania TV.