Diana Șoșoacă, printre turiștii care s-au înghesuit la Sfinx, să vadă dacă apare

Mii de turiști au urcat duminică, pe platoul Bucegi, sperând să se formeze deasupra Sfinxului o ”piramidă energetică”, cu

puteri miraculoase.

Printre ei s-a aflat și senatoarea Diana Șoșoacă. Ea a postat pe Facebook clipuri în care râde și discută cu fanii veniți să o salute.

Șoșoacă, la Sfinx în căutarea ”piramidei energetice”
Printre miile de turiști ajunși la Sfinx s-a numărat și senatoarea Diana Șoșoacă. Unii au venit să o salute, iar ea a postat pe Facebook clipuri în care apare discutând și râzând cu fanii ei.

„Cine vrea să se întoarcă în țară, să se întoarcă în maximum șapte – opt luni, după aceea s-a terminat! Vorbesc foarte serios, nu mă puneți să spun mai multe!”, le-a transmis ea fanilor.

Mii de turiști s-au înghesuit la Sfinx, să simtă ”piramida energetică”
Turiștii au venit să vadă dacă, de ziua Sfinxului, se formează o piramidă energetică, cu puteri miraculoase, așa cum spune legenda.

Unii n-au mai fost în stare să coboare, așa că au solicitat intervenția Salvamontului.

„Au avut loc cinci intervenții de salvare, cu un număr de șase persoane implicate. Echipa de intervenție a răspuns prompt la toate solicitările, transportând victimele la baza muntelui, în mare parte mecanizat”, a transmis Salvamont România.

Cumva în același registru, pe 3 noiembrie, sute de adepți ai conspirației QAnon s-au adunat în Dallas, convinși că fostul președinte John F. Kennedy, asasinat în 1963, și fiul acestuia, decedat și el de peste 20 de ani, vor veni și vor anunța că Donald Trump va fi reînvestit ca președinte al SUA

.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤