Diana Şoşoacă se declară „teroristă” şi cere arestarea premierului Cîţu

Senatoarea Diana Şoşoacă şi conducerea AUR sunt din nou pe aceeaşi lungime de undă atunci când este vorba de atacarea premierului Florin Cîţu.

Diana Şoşoacă i-a dat o replică premierului Florin Cîțu după ce acesta i-a comparat cu ‘teroriștii’ pe cei care militează împotriva vaccinării și a măsurilor de distanțare socială.

„Daca solicitarea nostra de a fi respectata Constitutia, Conventia de la Oviedo ratificata de Romania si care face parte din dreptul intern, legea drepturilor pacientilor, inseamna ca suntem teroristi, atunci ma declar

unicul senator terorist in Parlamentu Romaniei si pe dl Citu si pe toti cei de la guvernare ii acuz de genocid si de crime impotriva umanitatii si solicit tuturor organelor competente sa ii aresteze si sa ii duca

in spitalale de psihiatrie acolo unde sunt dusi toti activistii civici”, a reacționat vineri, la România TV, senatoarea Diana Şoşoacă.

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat vineri că zădărnicirea eforturilor de oprire a pandemiei, materializată

prin campanii împotriva purtării măştii de protecţie sau a vaccinării anti-COVID, fără date concrete, este similară acţiunii unor ‘terorişti’.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤