Diana Șoșoacă, semne că este certată și în dezacord cu George Simion, liderul partidului

Apar tot mai multe semnale cu privire la anumite disensiuni între Diana Șoșoacă, care ar fi chiar certată cu liderul partidului, și George Simion. Mai mult, cei doi acționează pe direcții diferite, uneori chiar diametral opuse. Cu toate acestea, liderul AUR a precizat că nu există disensiuni între el și senatoarea Șoșoacă.

Pare tot mai clar în ultima vreme că senatoarea AUR Diana Șoșoacă este în dezacord cu colegul de partid George Simion. Cu toate acestea, liderul AUR a negat acest aspect printr-o intervenție la România TV. Însă jurnalistul Ion Cristoiu este de părere că există unele disensiuni între George Simion și Diana Șoșoacă. Și totuși, care ar fi motivul.

În ultima vreme, acțiunile celor doi reprezentanți AUR demonstreză acest lucru, este de părere jurnalistul Ion Cristoiu. Deși George Simion a negat, la România TV existența unor disensiuni între el și senatoare, Ion Cristoiu explică pe blogul său de ce liderul AUR a spus ceva contrar realității.

Distribuie
Un prim exemplu oferit de Ion Cristoiu este faptul că George Simion și Diana Șoșoacă merg separat la emisiuni, în ultimul timp, dar și faptul că Diana Șoșoacă a lipsit de la protestele din weekend-ul trecut, organizate de AUR, împotriva vinovaților de incendiul de la „Matei Balș”. Aceasta a preferat să acționeze direct, de una singură, forțând intrarea în spital.

„Deși liderul AUR George Simion a intervenit în direct la România TV, pentru a-l contrazice pe Traian Băsescu, în privința unor disensiuni între el și Diana Șoșoacă, realitățile îl dezmint. Cei doi au decis să meargă separat atât la televiziuni, cât și în stradă, unde s-a protestat împotriva celor răspunzători de tragedia de la «Matei Balș». Spre deosebire de PSD, care n-a reușit să cucerească inimile românilor, rămânând mai departe un partid de administrație, cu executanți contracost, dar nu cu suporteri gata să iasă în stradă înainte chiar de a le-o cere partidul, AUR a organizat proteste de stradă sâmbătă și duminică în București.

De la aceste manifestări a lipsit Diana Șoșoacă. Senatoarea a avut, în schimb, propriile acțiuni. Vineri, ea a mers la «Matei Balș», forțând intrarea în spital. Prin intermediul televiziunilor, ea a cerut românilor să vină în fața spitalului. Sâmbătă, Diana Șoșoacă a mers la Ministerul Sănătății, în fruntea a zeci de oameni și a vrut să intre în clădire pentru a discuta cu ministru”, explică Ion Cristoiu pe blogul său.

George Simion și Diana Șoșoacă se deosebesc enorm
Ion Cristoiu mai crede că este o diferență colosală între George Simon și Diana Șoșoacă, din punct de vedere comportamental dar și al faptelor.

„E limpede că, deși, cel puțin teoretic, George Simion și Diana Șoșoacă au aceeași platformă, în chestiunea formelor de acțiune, ei se deosebesc ca de la cer la pămînt. Manifestații de stradă a organizat și PSD într-o vreme. Participanții lăsau clar impresia c-au fost aduși cu convocatorul. Protestul trecea în ochii opiniei publice drept o acțiune de partid, dacă nu chiar și de stat. Un protest de treabă. Civilizat, ordonat, cu lozinci bine scrise sau bine desenate, cu slogane distribuite atent participanților”, a mai scris Ion Cristoiu pe blogul personal.

Jurnalistul mai este de părere că în timp ce Diana Șoșoacă se afirmă prin proteste caracterizate de scandal, violență și încălcarea ordinii, George Simion încearcă să-și creioneze o imagine bună în lumea politică. Cu siguranță timpul va dovedi dacă Diana Șoșoacă este certată cu George Simion…