Din nefericire, ceea ce mulți presupuneau s-a adeverit! Au confirmat tocmai DESPĂRȚIREA!

După numeroase speculații și zvonuri, despărțirea dintre Alexia și Mario Fresh a fost oficial confirmată de către fiica celebrei jurnaliste, Andreea Esca. Anunțul a fost făcut într-un clip video în care Alexia își prezenta noua locuință, un simbol al noii sale etape de viață.

Chiar dacă presa a vehiculat de câteva luni despre posibila lor separare, Alexia și Mario au negat repetat aceste zvonuri. Cu toate acestea, momentul a sosit pentru ca Alexia să își împărtășească deschis și sincer starea ei actuală: locuiește singură de aproximativ două luni și se străduiește să se adapteze la noul sentiment de a fi singură.

“Sunt o persoană extrem de sociabilă și nu îmi place să stau singură și să fiu singură, așa că îmi este puțin greu să mă obișnuiesc. Dar este important să începi să te cunoști și să te simți confortabil în propria companie”, a mărturisit Alexia Eram.

Noul său apartament, pe care l-a achiziționat cu proprii săi bani, cu un mic sprijin financiar din partea părinților, simbolizează independența și evoluția sa personală. A ales acest loc datorită dorinței de a avea o terasă generoasă, un dressing spațios și de a integra culoarea sa preferată, rozul, în decor. Dispând pe două niveluri, este amenajat cu rafinament și atenție la detalii, iar Alexia a recunoscut că a beneficiat de ajutorul unei echipe de designeri de interior pentru a-și pune în aplicare viziunea.

“Culoarea roz m-a inspirat, fiind preferata mea, iar stilul retro-modern a fost alegerea mea pentru decorul apartamentului”, a explicat ea. A colaborat îndeaproape cu un designer pentru a-și materializa ideile și ale tatălui său, Alexandre Eram, astfel încât să creeze un spațiu care să îi reflecte personalitatea și gusturile.

Această schimbare semnificativă marchează o nouă etapă de maturizare și independență pentru Alexia. Ea este hotărâtă să abordeze acest nou capitol cu curaj și determinare, explorând noi posibilități și bucurându-se de libertatea și autonomia pe care o aduce locuirea singură. Despărțirea de Mario Fresh reprezintă un punct de cotitură în viața ei, iar noul său apartament devine un simbol al acestui nou început. Cu o atitudine pozitivă și deschisă către viitor, Alexia este pregătită să își construiască propria fericire și să își urmeze propriile vise și aspirații.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤