Doi muncitori, injunghiati si ucisi de un bătrân de 60 de ani după ce i-a luat ostatici!

PDATE: Baie de sânge la Onești, unde un bărbat a luat ostatici alți doi bărbați!

În cursul acestei zile, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost sesizați că un bărbat, de 60 ani, din Onești, ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale”, a anunțat luni seara IPJ Bacău.

Acesta i-a înjunghiat, înainte de pătrunderea trupele speciale. Cei doi bărbați au murit, iar atacatorul a fost împușcat în brațe și picioare.

Bărbatul de 60 de ani a sunat la Poliție să anunțe că i-a sechestrat pe cei doi și că îi va ucide dacă nu se revine asupra sentinței de evacuare.

Cei doi muncitori au fost ținuți ostatici toată după-amiază, perioada în care polițiștii au încercat să negocieze.Victimele ar avea 36, respectiv 52 de ani. În aceste momente, bătrânul de 60 de ani este în operație, iar medicii încearcă să îi salveze viața.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost sesizați că un bărbat, de 60 ani, din Onești, ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un apartament doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤