Doliu Fără Margini În PSD! Un Nume Uriaș Din Partid A Murit: „A Rămas În Sufletul Meu”

Doliu imens în PSD după ce un nume uriaș din partid a încetat din viață. Anunțul tragic a fost făcut public chiar de către fiul acestuia. Despre cine este vorba? Toată lumea îl știa, fiind extrem de apreciat în lumea politică.
Doliu în PSD, dar și în lumea politică din România după ce un nume cunoscut s-a stins din viață. Este vorba despre Constantin Gavril, fost primar al comunei Corlăteni din județul Botoșani.

„De azi a rămas doar în inima și sufletul meu”
Tragicul anunț a fost făcut public de către fiul său, Costel-Catalin Gavril, actualul primar al comunei. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, acesta a anunțat că tatăl său s-a stins din viață duminică, 6 martie.

Totodată, el a mai precizat că tatăl său era singurul pe care îl mai avea aproape, iar acum acesta a ajuns la mama sa. Fiul fostului edil și-a arătat durerea și i-a invitat pe toți cei care l-au cunoscut să participe la slujba de înmormântare, care va avea loc miercuri, 9 martie, la ora 12.00.

„Tatăl meu, Constantin Gavril, singurul părinte pe care îl mai aveam, s-a dus astăzi către mama mea, care îl aștepta… de ani. A fost și l-am simțit mereu lângă mine. De azi a rămas doar în inima și sufletul meu, unde va rămâne cât voi trai.

Am sperat că această clipă va fi mult, mult mai departe. Dumnezeu să-l ierte!”, a transmis Costel-Catalin Gavril, pe pagina sa de Facebook.
Menționăm că aceasta este a doua pierdere pentru social democrați din ultima lună. La începutul lunii februarie, PSD-ul a mai pierdut un nume cunoscut. Este vorba despre fostul parlamentar PSD Vasile Mocanu, care s-a stins din viață.
Tragicul anunț a fost făcut de filiala județeană PSD Iași, iar potrivit sursei citate, fostul parlamentar a murit la vârsta de 75 de ani. Social democrații precizează că Vasile Mocanu a fost unul dintre cei mai reprezentativi social-democrați ieșeni și totodată o persoană de încredere și un adevărat profesionist.

Acesta a devenit membru PSD în 1994 și a deținut funcția de vicepreședinte la nivel local în perioada 2000-2012. Membrii partidului au transmis condoleanțe familiei îndurerate, fără a preciza însă care a fost cauza morții.

”PSD Iași își exprimă regretul pentru decesul unuia dintre cei mai reprezentativi social-democrați ieșeni!

Vasile Mocanu (1947 – 2022) a fost un coleg de încredere, cu spirit de inițiativă și un adevărat profesionist. A devenit membru PSD începând din anul 1994 și a deținut funcția de vicepreședinte la nivel local în perioada 2000-2012.

A reprezentat cu succes organizația de la Iași în cadrul structurilor centrale, fiind ales parlamentar de Iași între anii 2000-2015, de trei ori ca deputat și o legislatură ca senator. A făcut parte din Comisia pentru agricultură fiind permanent un susținător al fermierilor și producătorilor autohtoni. Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei!”, a anunțat pe Facebook filiala județeană PSD Iași.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤