Doliu în familia actriței Sharone Stone!

Sharon Stone a făcut un anunț dureros pe contul ei de Instagram.

Celebra actriță a dezvăluit că familia ei trece prin momente extrem de grele după ce nepotul ei de doar 11 luni, care s-a luptat preț de câteva zile între viață și moarte, a decedat.

Micuțul River a fost găsit cu insuficiență totală a organelor, iar medicii au făcut tot ce le-a stat în putință, însă în zadar.

Durere fără margini pentru Sharon Stone. Actrița de 63 de ani a anunțat că nepotul ei de numai 11 luni, River, care s-a zbătut între viață și moarte după ce a fost găsit cu insuficiență totală a organelor, a decedat.

Celebra actriță a mărturisit că este distrusă de pierderea acestuia și totuși crede că această realitate este doar un coșmar din care ea și familia ei o să să trezească.

Sharon Stone, în doliu după ce nepoțelul ei de doar 11 luni a murit
River este fiul fratelui lui Sharon Stone.

Micuțul s-a născut în septembrie 2020, iar la acea vreme actrița a sărbătorit venirea lui pe lume cu o postare pe contul său de Instagram. Nici acum, nu a ezitat să împartă vestea cu fanii săi pe rețelele de socializare.

Deși este un eveniment trist și neplăcut, celebra actriță și-a ținut comunitatea la curent în legătură cu drama prin care trece împreună cu familia ei.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤