Doliu În Familia Lui Victor Ciorbea! Mama Fostului Premier A Murit

Fostul prim-ministru al României, Victor Ciorbea, trece prin momente extrem de dificile. Mama fostului premier, Eugenia Ciorbea, a încetat din viață, marți, 31 august. Vestea decesului a fost dată chiar de soția politicianului, Lacrima Ciorbea. Aceasta a postat o imagine cu mama lui Victor Ciorbea, alături de un mesaj emoționant.

Fostul prim-ministru al României, Victor Ciorbea, este în doliu. Mama politicianului, Eugenia Ciorbea, a murit. Victor Ciorbea, o figură de prim-plan a politicii românești de la finele anilor 90, trece prin momente extrem de dificile.

Mama fostului premier, Eugenia Ciorbea, a încetat din viață, marți, 31 august. Vestea decesului a fost dată de soția politicianului, Lacrima Ciorbea.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, soția lui Victor Ciorbea anunță dispariția celei ce a fost Eugenia Ciorbea ”mamă, bunică și străbunică”.

”Azi, Eugenia Ciorbea, mama, bunica și străbunica a plecat lin spre ceruri. Nu vă vom uita niciodată. Vă mulțumim! Sărutam mâinile. Vă iubim, Victor, Lacrima, Oana, Chandler, Rhetty și Bond!”, se arată în postarea din mediul online.

Lacrima Ciorbea, soția lui Victor Ciorbea, a postat inițial, alături de mesajul de mai sus, o poză cu Eugenia și fiul ei, Victor Ciorbea. Apoi a șters-o și a lăsat doar o imagine cu mama fostului premier.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤