Doliu În Familia Unul Celebru Cântăreț De Muzică Populară! Fiica Lui A Murit La Doar 42 De Ani, După Un Diagnostic Crunt

Mihaela Schreiner, fiica cântărețului de muzică populară, Petre Petruse a murit la vârsta de 42 de ani, după un diagnostic cutremurător. Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste. Apropiații familiei sunt în stare de șoc.

Mihaela Schreiner a fost sociolog și era unul dintre cei mai iubiți și apreciați polițiști din IPJ Bistrița Năsăud.

Boala de care suferea a evoluat extrem de rapid în ultimele luni, grăbind sfârșitul unei femei extrem de îndrăgite de cei din jurul său.

O femeie de excepție, un destin sfârșit prea devreme
Fiica lui Petre Petruse a fost comisar de poliție la Compartimentul de Analiză și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Mihaela Schreiner a fost devotată meseriei sale, considerând-o întotdeauna o meserie de elită. Ea a fost premiată în anul 2016, în cadrul evenimentului Femeia Europeană.

” Munca mea a fost întotdeauna o muncă de elită în Poliția Română, orice conducere am avut în cariera mea de polițist a susținut activitatea de prevenire fără nicio problemă.

Acum zece ani, când m-am angajat, erau mai puține femei ofițer, ulterior și-au găsit din ce în ce mai mult un loc în Poliția bistrițeană, aducând valoarea lor acestei meserii. Femeile sunt privite pozitiv, doamnele specialist își fac munca la un nivel profesionist. Femeilor puternice le-aș da sfatul să nu renunțe la educație. Eu sunt un mijlocitor între Poliție și comunitate ”, declara fiica lui Petre Petruse.

Mai mult, Mihaela Schreiner a spus că de mic copil a fost o fată europeană, după ce, alături de ansamblul de dansuri populare unde s-a înscris, a călătorit în multe țări, timp de 15 ani, cât a făcut parte din “Balada Junior”.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤