DOLIU ÎN LAS FIERBINȚI! A MURIT DIN CAUZA NOULUI CORONAVIRUS

Liliana Mocanu a făcut dezvăluiri șocante, în direct, la o emisiune TV. Celebra actriţă şi-a deschis sufletul în faţa fanilor săi şi a vorbit despre perioada grea în care şi-a pierdut mama, răpusă de noul coronavirus.

Liliana Mocanu este cunoscută datorită talentului său inegalabil, dar şi a celebrului serial „Las Fierbinţi”.

Deşi reuşeşte să facă fericiţi milioane de oameni în fiecare zi, în urmă cu ceva timp, celebra actriţă a trecut prin momente dereroase. Aceasta a dezvăluit că moartea mamei sale a îndurerat-o profund, iar timp de 8 luni a refuzat să iasă din casă.

Actriţa Liliana Mocanu și-a pierdut mama
Până în prezent aproape 34.528 de decese au fost înregistrate în România din cauza noului coronavirus. Printre victimele temutului virus se numără şi mama celebrei actriţe Liliana Mocanu.

În cadrul emisiunii “ La Măruță”, de la Pro TV, actrița care o interpretează pe soția lui Firicel din Las Fierbinți a izbucnit în plâns în momentul în care a început să vorbească despre trauma pe care a trăit-o în urmă cu aproape un an de zile.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Aceasta a fost nevoită să-și conducă mama pe ultimul drum, după protocolul Covid-19.

„Mama a fost internată pe ATI Covid, în Piatra Neamţ. M-am dus ca disperata la Piatra Neamț, pentru că eu fac parte dintre acei oameni care au rămas aici, dar care au fost forţaţi să conducă pe ultimul drum persoane dragi, având Covid. E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum, într-o pungă. Am avut un fix, ca mama mea să nu plece . Am cumpărat o pânză.”, a povestit actrița, cu ochii în lacrimi, la emisiunea “ La Măruță”, de la Pro TV.

Deşi în acea perioadă vedeta a sărbătorit cei 52 de care i-a împlinit, se pare că nu şi-a găsit puterea să zâmbească. Gândurile sale s-au îndreaptat în fiecare clipă către mama sa, pe care a iubit-o enorm.

“Sunt ca o mască a teatrului. Un ochi îmi râde și un ochi îmi plânge. Sunt într-o perioadă în care nici nu mai ştiu ce merit şi nici ce fac, dar nu vreau să plâng. Ar fi fost şi ziua mamei, pentru că o chema Elena”, spunea atunci actriţa.

Sursa : CANCAN

➦ CITEȘTE ȘI... ➤