Doliu În Lumea Actorilor! O Boală Grea L-A Răpus La Doar 58 De Ani

Am pierdut în ultima vreme tot mai multe legende ale lumii, talente care mai aveau multe de spus în această lume. Primi astăzi dureroasa veste că a plecat dintre noi un mare actor, la doar 58 de ani. După o luptă grea cu o boală nemiloasă, organismul lui a cedat.

A murit Granville Adams
Actorul american Granville Adams, cunoscut pentru rolul lui Zahir Arif din serialul ”Oz”, a murit după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. De o perioadă bună de timp fusese diagnosticat cu cancer și făcea unele dintre cele mai grele tratamente, dar se pare că nu a mai rezistat și organismul lui a cedat.

Bărbatul a avut o carieră de succes, dar de câțiva ani s-a retras din cauza bolii. Deși a mai încercat să urce pe scenă, nu mai avea puterea necesară și a decis să renunțe definitiv la film, cel puțin o perioadă, până când se refăcea. Spera că va reuși să învingă boala și a luptat cât de mult a putut, dar nu a fost așa.

Prietenii l-au ajutat să se vindece
Toți cei care l-au cunoscut pe marele actor sunt în stare de șoc, mai ales prietenii care i-au fost mereu alături. Aceștia au încercat să ajute cum au putut mai bine, dar totul a fost în zadar. Tom Fontana și starul din ”Oz”, Dean Winters, au lansat o campanie GoFundMe la începutul acestui an pentru a-i ajuta pe Granville Adams și pe familia sa să plătească pentru tratamentul actorului.

Scopul campaniei a fost să strângă 69.500 de dolari pentru prima fază a tratamentului, dar aceasta a rămas activă, pentru că actorul avea nevoie în continuare de ajutor. S-a ajuns la suma de 99.800 de dolari, dar banii nu l-au mai putut salva pe Granville.

Familia nu a făcut încă declarații despre acest eveniment tragic, dar apropiații vor reveni cu informații despre înmormântare, despre cum vor putea să-i aducă oamenii un ultim omagiu actorului lor preferat.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤