Doliu în lumea actorilor! O celebră actriță a murit înecată

În ultima perioadă au plecat dintre noi persoane importante, cunoscute, care au lăsat în urmă o mulțime de regrete. Lumea filmului este din nou zguduită de o pierdere extrem de mare. Mai exact, una dintre cele mai cunoscute actrițe ne-a părăsit în mod tragic: a murit înecată.

A murit Mary Mara

Actrița americană Mary Mara, cunoscută mai ales pentru rolurile din serialele „ER” și „Law&Order” a încetat din viață la vârsta de 61 de ani. Actrița a avut parte de un sfârșit tragic, așa cum se spune în primă instanță: a murit în timp ce înota în râul St. Lawrence, din New York.

 

Actrița era în vacanță în orașul Cape Vincent, New York, la casa verișoarei sale. Se pare că a decis să înoate într-un rău aflat în apropiere, dar ultima ei experiență cu apa a fost una tragică. Decesul a fost confirmat managerul ei Craig Dorfman, care nu a dat prea multe detalii despre cele întâmplate.

Trupul neînsuflețit a fost găsit după ce rudele au apelat la ajutor. Pe trup nu au fost observate urme de violență, ceea ce înseamnă că femeia s-a înecat. La fața locului au ajuns pompierii și ambulanța Cape Vincent, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ea, pentru că era deja decedată.

„Victima a fost identificată ca fiind Mary T, în vârstă de 61 de ani. Mara din Cape Vincent, NY. Ancheta preliminară sugerează că victima s-a înecat în timp ce înota. Corpul victimei nu prezenta alte semne care să indice vreo altercaţie”, a transmis poliția intr-un comunicat.

Prietenii o plâng pe Mary Mara

Familia, prietenii și cei care au cunoscut-o pe actriță sunt în stare de șoc, pentru că nu se gândeau la un asemenea sfârșit. Managerul actriței, care îi era și un prieten bun, a mărturisit că nu se va mai naște o asemenea persoană care, pe lângă faptul că era un actor desăvârșit, era și un om minunat.

”A fost una dintre cele mai bune actrițe pe care le-am cunoscut. Îmi aduc și acum aminte când am văzut-o jucând pe Brodway,  în “Mad Forest”, în 1922. Era electrică, amuzantă și autentică. Toată lumea o iubea. Îi vom simți lipsa”, a declarat managerul actriței.

Mary Mara a devenit celebră pentru roluri precum “Dexter”, “The Practice” sau “Star Treck: Enterprise”, în producții televizate sau cinematografice. A devenit celebră și pentru aparițiile din ”Law & Order”, “Nash Bridges”, “ER” și “Ray Donovan”.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤