Doliu În Lumea Fotbalului. Fanii Sunt Marcați, După Ce Doi Celebri Jucători Au Murit

Tragedie în fotbalul internațional
Fotbalul din Anglia este în doliu. Alan Miller a murit, joi, la vârsta de 51 de ani. Cel care şi-a pierdut viaţa la doar 51 de ani este un fost portar care a activat pentru tunarii de la Arsenal Londra. Nu a fost dezvăluită până în acest moment cauza decesului, probabil din cauza faptului că familia vrea să fie discretă, pentru că trece printr-o perioadă dificilă.

Alături de gruparea londoneză, Alan Miller a câştiga, în 1993, Cupa Angliei și Cupa Ligii. De asemenea, tot cu “tunarii”, el a cucerit, un an mai târziu, Cupa Cupelor. De-a lungul carierei, fostul portar a mai evoluat, printre altele, pentru WBA, Birmingham City, Middlesbrough și Blackburn Rovers.

A murit la 29 de ani
Cea de-a doua tragedie îl vizează pe Giuseppe Perrino, fost jucător la Parma. Tânărul fotbalist a murit, marți, la vârsta de doar 29 de ani. Sportivul a suferit un atac de cord chiar în timpul unui meci organizat în memoria fratelui său, Rocco, decedat în urmă cu trei ani, tot pe teren.

Giuseppe Perrino s-a prăbușit pe terenul de fotbal din Poggiomarino, localitatea în care s-a născut. După ce a căzut, cei aflați la fața locului au cerut imediat ajutoare și un echipaj de salvare s-a deplasat la teren. Deși medicii au făcut tot ce au putut pentru el, fostul fotbalist nu a putut fi salvat și a fost confirmat decesul. Anunțul trist al decesului a fost făcut de un club de fotbal local.

Giuseppe Perrino a jucat la mai multe echipe de-a lungul carierei sale, precum Parma, Sapri, Ebolitana, Bellaria, Vigor Lamezia, Battipagliese, Scafatese, Turris, Real Poggiomarino, Pimonte și Solofra.

Giuseppe mai avea un frate, care a avut parte de un sfârșit tragic în urmă cu trei ani. Rocco, a murit brusc, în iunie 2018, la vârsta de 24 de ani, în timp ce se plimba cu bicicleta.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤