Doliu În Lumea Internațională A Sportului! A Murit La Doar 28 De Ani

În ultima perioadă, am pierdut o mulțime de oameni importanți, care au scris istorie și au excelat în domeniile lor de activitate. Aflăm acum că un mare sportiv ne-a părăsit înainte de vreme, la doar 28 de ani, când nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie.

A murit John Paul

Celebrul ciclisit britanic, John Paul, cunoscut și sub numele de JP, a murit subit la vârsta de doar 28 de ani. Marele sportiv avea o carieră de succes, era foarte iubit și o mulțime de oameni îl iubeau pentru talentul său. Participa la competiții importante și a obținut premii mari de-a lungul timpului.

Nimeni nu știe de ce s-a ajuns la o asemenea tragedie, dar cert este că a plecat dintre noi mult prea devreme. Vestea a fost făcută de colegii săi de la Federația Scoțiană de Ciclism, care au transmis un mesaj emoționant pentru cel care a scris istorie la doar 28 de ani.

„Gândurile noastre se îndreaptă către familia și prietenii lui John Paul. A fost un sprinter genial, care a reprezentat Scoția în 2014. John a fost, de asemenea, o persoană minunată atât în ciclism, cât și în afara acestuia”, a transmis, printre altele, Federația Scoțiană de Ciclism.

Familia, răpusă de durere

Familia nu a vorbit despre cele întâmplate și nu a oferit niciun fel de declarații. Nu se știe dacă tânărul avea probleme de sănătate vechi, dar cert este că a plecat din această lume mult prea devreme și a lăsat în urmă lacrimi și durere.

Our thoughts go out to the family and friends of John Paul, as we bring the very sad news of his passing.

A brilliant cyclist who represented Scotland at @Glasgow2014, John was also a wonderful person both on and off the bike, who will be sorely missed by our cycling community. pic.twitter.com/UVt8IVHWcm

— Scottish Cycling (@ScottishCycling) March 9, 2022

Cei care l-au cunoscut spun că a fost un sportiv de excepție, care a reprezentat cu mândrie Scoția, dar și un om minunat, care a avut mulți prieteni și era foarte iubit. Toți cei care au ajuns să-l cunoască au transmis mesaje de rămas-bun și spun că pierderea aceasta nu se compară cu nimic, pentru că John Paul a fost un om cu adevărat special, un prieten de nădejde.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤