Doliu în partidul AUR! A murit Lucian Feodorov, cel mai vârstnic parlamentar

Partidul AUR este îndoliat, după ce a pierdut unul dintre cei mai importanți membri, cu o mare experiență în domeniu. Cel mai vârstnic parlamentar, deputatul AUR Lucian Feodorov, a murit miercuri dimineață la vârsta de 80 de ani. Acesta avea probleme grave de sănătate.

Lucian Feodorov a suferit un infarct
Lucian Feodorov, celebrul deputat AUR, a murit miercuri dimineață, în jurul orei 05.00, la vârsta de 80 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de George Simion, liderul partidului, care a avut o relație bună cu cel pe care l-a considerat mentor și regretă această pierdere.

”Conducerea AUR își esprimă tristețea față de vestea primită în această dimineață. La ora 5.00 domnul deputat Lucian Feodorov a trecut la Domnul. Vestea năprasnică vine înaintea congresului AUR”, spune George Simion.

De la George Simion aflăm cu Lucian a fost cel care a condus prima ședință a actualului Parlament și care a avut o carieră politică de mare amploare. Liderul AUR a avut numai cuvinte de laudă la adresa parlamentarului, susținând că a fost un om bun și un mentor pe măsură de la care întreaga echipă a avut de învățat.

”A fost un om minunat, un bun patriot, de la care am avut de învățat cu toții”, adaugă Simion.

Lucian Feodorov a suferit un infarct pe data de 5 februarie și a fost internat în comă profundă într-un spital din București. Copreședintele partidului AUR la nivel național le cerea oamenilor să se roage pentru Lucian, dar se pare că rugăciunile nu au fost suficiente.

Lucian Feodorov a fost în comă și internat la ATI și medicii nu îi dădea prea multe șanse de vindecare, dar familia era optimistă. Starea de sănătate a parlamentarului s-a agravat și, după mai bine de o lună de la tragicul incident, organismul său a cedat și medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤