Doliu la Chef la cuțite. S-a stins din viață un renumit bucătar

Din nefericire, o veste tristă pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite, produsă și difuzată de Antena 1. S-a stins din viață unul dintre cei mai apreciați bucătari care au trecut pragul acestei emisiuni. Vestea s-a răspândit rapid în mediul online.

Doliu la Chefi la cuțite

A murit unul dintre bucătarii care au participat la sezonul 2019 al emisiunii Chefi la cuțite. Este vorba despre Lino Bucci. Anunțul trist cu privire la trecerea sa în neființă a fost făcut de către fiica sa, prin intermediul unui mesaj de pe rețelele de socializare. Bucătarul italian era căsătorit cu o româncă, iar împreună cei doi aveau două fiice: Mayla și Chiara. O vreme, Lino și soția sa, Felicia, au condus un restaurant în România, timp de 20 de ani, după care au renunțat la tot și au luat-o de la zero în Italia.

Imediat după ce acest mesaj a apărut pe Facebook, toți cei care l-au cunoscut pe bucătar, sau o știu pe fata lui, care i-a urmat pasiunea și a transformat-o la rândul ei în profesie, le-au transmis condoleanțe.

Mayla fiti puternice! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Aveti grija de mama voastra! Sunt cu sufletul alaturi de voi ca in persoana nu pot fi…/Dumnezeu să-l ierte și să-l țină veșnic în Dreapta Sa! Adio, prieten drag…Condoleanțe, fetelor, sunt alături de voi în tot ceea ce simțiți acum…, sunt câteva dintre mesajele primite de fiica celebrului bucătar.

Doliu la Chef la cuțite. S-a stins din viață un renumit bucătar

Lino Bucci – un bucătar desăvârșit

În 2019, Lino Bucci a fost unul dintre concurenții Chefi la cuțite. El nu s-a prezentat oricum în fața celor trei chefi, ci împreună cu soția și cele două fiice ale lui. Familia Bucci a pregătit un preparat care i-a impresionat pe chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea.

Este vorba despre o rețetă specială de ou în două consistențe cu fondue de parmezan, fructe de pădure și crumble și una de Lemon Fiction, un desert deosebit. Familia Bucci a mers la sigur cu aceste două rețete și i-au cucerit atunci pe jurați.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤