Doliu mare în televiziune! Celebra prezentatoare a fost găsită fără suflare

În ultima vreme am pierdut o mulțime de persoane importante, artiști, sportivi de renume și alte vedete. Aflăm acum că o celebră prezentatoare de televiziune ne-a părăsit subit. Aceasta a fost găsită fără suflare în propria ei casă.

A murit Hilary DeveyO veste tristă zdruncină lumea televiziunii.

Aflăm că celebra prezentatoare TV, Hilary Devey, a plecat subit din această lume. Aceasta a fost găsită fără suflare în casa ei se vacanță din Maroc, după ce nu a mai dat niciun semn. Cei dragi știau că duce o luptă grea cu boala, dar nimeni nu se aștepta la un asemenea sfârșit.

 

Familia nu a făcut prea multe dezvăluiri despre cele întâmplate, dar cert este că prezentatoarea a încetat din viață la sfârșitul săptămânii trecute, la 65 de ani. Toți cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc și nu știu cum de s-a ajuns aici și cum de vedeta era singură.

Prezentatoarea era grav bolnavă

Hilary Devey a fost diagnosticată cu boala Stroke, care ar putea fi chiar motivul decesului. În urmă cu cinci ani, prezentatoarea TV a suferit un accident vasular cerebral, iar starea ei s-a agravat semnificativ de atunci. După acel incident, vedeta și-a pierdut o secțiune din creier, dar era încă în deplinătatea mintală.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤