Dr. Michael Yeadon, fost președinte al companiei Pfizer: “Nu este absolut nici o nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt panemiei”

Un fost președinte al companiei Pfizer, cea care a dezvoltat un prim vaccin anti-COVID, susține că pandemia s-a încheiat înainte de a fi început și că nu există nevoie de imnunizarea populației.

Dr. Michael Yeadon este de părere că nu avem nevoie de un vaccin, deoarece 30% din populație are deja celulele în organism necesare pentru a lupta împotriva noului virus.

De ce nu e nevoie de un vaccin anti-COVID

Omul de știință susține că este o absurditate vaccinarea oamenilor care nu sunt în pericol, mai ales că vaccinul COVID recent dezvoltat nu a fost testat suficient.

”Nu este absolut nici o nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu am auzit niciodată o asemenea absurditate despre vaccinuri. Pandemia a luat sfârșit în Marea Britanie Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol din cauza unei boli. De asemenea, nici nu plănuiești să vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani”, a declarat Dr. Michael Yeadon.

Potrivit medicului, toți cei care au avut gripă au deja celulele necesare care luptă împotriva coronavirusului. Acesta a subliniat că mai există cel puțin patru tipuri de coronavirus care “induc gripa comună și care circulă liber în Marea Britanie și aiurea”.

”Una sau mai multe dintre aceste endemii, gripe comune care au produs coronaviruși în trecut, au o imunitate (celule T) durabilă și robustă, nu doar la acești viruși, dar și la virușii cu grad mare de rudenie. SARS-CoV-2 este unul dintre acești viruși strâns înrudiți”, a subliniat Michael Yeadon.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤